kesinlikle mavi,beyaz oyuncak gibi duruyor.
kesinlikle mavi,beyaz oyuncak gibi duruyor.
OEM+
ben geçenlerde yurt dısından aldım 2 tane,biri kardeşim içindi ekran olayı uymadı.ilgilenen olursa 1 tanesini aldıgım fiyata satacagım. cihaz kayıtlı değil fiyat:1200 tl
sonunda sürekli arıza problem çıkartan ve 2 gün önce hayat belirtilerini yavaş yavaş kaybetmeye devam eden 5800 ıma veda ediyorum ve artık hayatıma doğum günü hediyesi olarak bana verilen s3 ile devam ediyorum. şu an ne yazıkki sim kartım micro olmadığı iç.in hattımı takamadım ama birazcık bu haliyle bile karıştımdım bana baya güzel gözüktü.
74 model sehpa...
ip4 kullanıyorum şuan sorsalar , s2 mi s3 mü diye, s2 alırım...10 kat daha güzel gözüküyor
Golf MKVII 1.6 Tdi
yaaaaa nolur s3 kullananlar soylesin arayan kisinin ismini soyleme ozelligi nasil oldiysa acildi kapatamiyorum. deliricem nereden kapaniyor bu bulamiyoeum.
74 model sehpa...
ya ordan denedim ama orayi aktif edince ole oluyor sanirima bir daha deniyim simdi
74 model sehpa...
tuş kilidi aktifken 10 dakkada bir arka arkaya 4 5 kere ekranı yanıp sönen varmı?gelen bir bildirm vs yok ...netten araştırdım baya şikayet eden var format vs diyorlar başına gelen varmı?
Yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum, iphone 4 ten geçiş yaptım
- si pil ömrü, daha güçlü bi batarya almak lazım (allahtan ebayde parça fiyatları oldukça ucuz yeni bir cihaz olmasına rağmen). Android telefon ilk defa kullanıyorum ama cihazı rootlayıp farklı rom ile daha iyi pil ömrü elde edersin diyen eski androidciler mevcut
Kulaklık ve ses i beğenmedim, en yüksek volume da bile sessiz geliyor. Belki bir application vardır daha iyi ses alabileceğim.
Kasa kalitesi olarak iphone dan bi gömlek daha geride, Yine de pili çıkarabilmek daha güzel varsın arka kapağı kıytırık olsun.
Hız olarak baya fark var iphone dan oldukça daha hızlı
Öyle çok fazla aşırı kurcalamadan 2 gün gidiyor benim pil, ama dediğim gibi fazla kurcalamıyorum, arada bir nete girip kontrol yapıyorum, az biraz oyun..
kulaklık ses seviyesi olarak bana yeterli geldi, belki sizinkiler henüz burn-in olmamıştır onun etkisi olabilir.. idare eder bir kulaklık bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)