Anlık kur ile 1475 lira amazondaki ön sipariş fiyatı, 1 haziran da çıkış olarak gözükmekte..
1600 lira civarlarına kayıtsız satılır diye düşünüyorum, şu ***** vergi olayını onaylamadılarsa..
Printable View
Anlık kur ile 1475 lira amazondaki ön sipariş fiyatı, 1 haziran da çıkış olarak gözükmekte..
1600 lira civarlarına kayıtsız satılır diye düşünüyorum, şu ***** vergi olayını onaylamadılarsa..
Bugün telefoncularda varmış, kaç adet bilmiyorum ama 1600e satanlarda kalmamış, yrn gelecek diyorlar, hazırda olanlar 2000 kaçaklarına istiyor + tüm telefonculara 29 sonrasigelecekmis.
Yrn ellerinde kalırsa 1600e almayı planlıyorum garantili en az 2000 olacaktır beklemek yersiz
2'nin tip'i daha güzel :)
Arkadaşlar 30 mayısda SG3'ün Tr'ye gelmesi şerefine Samsung Üçretsiz olarak ülkemize Avcii ve bob Sinclar'ı getiriyor
Galaxy S3, Bizi Partiye Götür(!) - ShiftDelete.Net
Ooh caddebostan iyi oldu :) Galaxy s3 için stand falan kurarlar umarım :)
Yakında ekranı 10 inç çıkartırlar herhalde ya :) Artık neresine koyarsa insanlar cihazı.. S2 kasa olarak daha güzel durdu gözümde.
çok büyük değilmi ya telefonluktan çıktı artık bu iş :))
dun buyakada lansman vardı giden oldumu :D yoğunluktan geçemedim merak ediyorum yakından cihazı
note'a android 4 geldikten sonra aralarında süper farklar olmicak s3 ile.
bi su kablosuz şarj dalgametresi farkı olcak.
one x aldığıma pişman edemicek gibi gozukuyor :D kablosuz sarj beni pek cezbetmiyor :D
s2 gb. satış rekoru kıramayacak yabancı siteleri hep takip ediyorum . s2 satıp s3 alınmaz şimdilik...
Bunu ara model gibi çıkartmış olabilirler mi acaba 4s gibi , yeni iphone sonrası samsunga patlatmasın yeni model
arkadaşlar cihaz bende bekliyorum türkiyeye öyle yada böyle geldiği gibi satışa sunacağım inş
internette 29 mayıs teslim 1650 liradan ilanları var şuanda
Hafta ici guney Kore den bir mühendis grubu geldi. Adamlar almış bile s3 u ama o kadar büyük bir şeyi ben telefon olarak kullanmam kesin. iPhone un ekranı gayet iyi bence. Hadi onu küçük buldunuz s2 de durmak lazım :)
Ebat olayına çok takılmayın ;) Bu arada 1500 lira nakit olarak ön sipariş alanlar var, reklam kokmasın diye fazla bilgi vermeyeyim, ufacık bir aramayla bulabilirsiniz sanıyorum.. Benimde yurtdışına çıkacak bir tanıdığım var, halledebilirse ona aldıracağım..
Bu arada, 32gb versiyonunu ön sipariş alan sitelerde bulamadım ben, ilk etap olarak vodafone yurtdışı taahhütlü müşterilere özel mi olacak acaba ? Bilgisi olan var mı ? Çünkü arada 50 euro gibi bir fark olacak deniyordu, almışken 32liği almak isterim..
1440lira avrupadaki fiyatı şuan..
Ebat olarak s2 den sonra başka bir örnek daha koyayım :)
http://4.bp.blogspot.com/-kIgA2sasl3...galaxy+s+3.jpg