sarj olarak one x den çok daha iyi geldi bana , daha 2 kez sarj ettim .. 2 gün gidiyor normal kullanımda ... akıllı telefonlarda kullandığım en iyi süre diyebilirim ... one x de oyun oynamasam bile günde 1-2 kez nete girip gündelik mesajlaşmam ve konuşmamla akşam bitiyordu .. ucu ucuna ... s3 de yarıya gelmiş yada gelmemiş oluyor henüz ... gel gelelim one x de 4s den iyi sarj olarak ... güneş altında ekranı görmek gerçekten kolay değil öyle .. one x de güneşe tut istersen bırak saklanmayı herşeyi görebiliyorsun .. hız olarak s3 bana bi tık önde geldi one x e göre ... sağlamlık olarak one x i elinize alınca telefon çok sağlam duruyor .. öyle düşünce kırılcak hissi gerçekten yok .. ama tek elle kullanım olarak s3 bozar htc i .. yuvarlak hatlı olmasından mütevellit sanırım
2side mevcut , kullanıldı ve kullanılıyor ... şahsi görüşüm s3 bi tık önde bence ...
Buda donanımhaberin 48 dklık detaylı inceleme videosu. Link paylaşmamda sakınca yoktur umarım.
Samsung Galaxy S3 "Her şeyin en iyisini arayanlara" video inceleme
Kesinlikle çok sevdim özelliklerini. Zaten bizim emektar iPhone 3G'ye yol görünmüştü.![]()
Özellikle wireless şarj olayı dikkatimi çekti ve en beğendiğim yanı da 4.8" ekran oldu. Ne kadar büyük ekran olursa o kadar seviyorum telefonda.
yukarıdaki videoyu da izleyince tamamdır, bence gelmiş geçmiş en iyi telefon s3.![]()
S3 siparişi vermiştim ama şu düşme olayı canımı sıktı. Düşürmem pek ama şimdi bunu gördümya düşeceği tutar. Razr Maxx mi alsam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Düşme videoları ürkütücü![]()
1-2 video izledim sadece, ama ekran çok hassas gibi geldi, birde bu s3 ün ekran maliyeti baya sağlam fatura çıkartıyormuş diye duydum
Birisi şu telefon kasko olayını önerdi, kullanıcı hatası olsa bile yapılıyor dedi, var mıdır bilgisi olan, yıllık 150 lira olan kaskolar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)