Fiyatlar 1999 tl civarı,vodafonun yaptığı kampanya nasıldır arkadaşlar ?
Simdi gordum mesajini
Gorunuyor ben hala one x diyorum gecen yere dusurdum betona hicbirsey olmadi
Sarj olarak s3 daha iyi ama isinamadim cihaza 3 gundur kurcaliyorum icime sinmedi
Ama genel olarak cihaz muthis
Apple abd de samsunga dava acmis satisi durdurmak icin tum dunyayi kasip kavurdu bu cihaz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
evet bende okudum bazı özellilklerin izinsiz kullanıldıgı ve patent ıhlalı yuzunden dava acılmıs ama s3 aldı basını gıdıyor,
gecen senın ekledıgın bır vıdeo vardı yanlıs hatırlamıyorsam one-x cekıc nıyetıne kullanıp cıvı cakıyorduama 4s vıdeoları s3 vıdeoları bana bıraz taraflı gıbı gelıyor,herkes kendıne tarafına yontuyor
s3 agır basıyor benım gorusum ılerıkı zamandada farkı acıcaktır dıye dusunuyorum
bugunde bır yerde okudum 4s ın kamerasını samsung yapıyormus
su vodafon kampanyası ıcın ne dusunuyorsun ?kendım 2000 tl ye almak daha mantıklı gıbı
bence 5i bekleyin hemen bir hevesle almayın o kadar para vermek mantıksız
hali hazırda iphone4 veya sgs2 kullanıyorsanız hemen ilk çıktığı gün gidip yenisini almak bana saçma geliyor
bir yandan da 5i beklemek çok heyecanlı bence son noktayı yine apple koyacak![]()
Video kalitesi guzel, ama cektigi fotograflar eger isik yeterli degilse bence pek iyi degil, bu kadar detayli telefon yapiyosun su lensini de azicik duzeltsene be.
4s ıle s3 un aralarında cok fark olmadıgını fark etsekte samsung arayı acıcak yorumları agırlıkta,donanım haberın yaptıgı testı ızledım sımdılık en ıyısı s3 ama samsung un apple bekledıgını ve daha bır kac agır buyuk ozellıgını kullanmadıgını yazıyor bazı forumlarda 12 mp kamera vs... tam aklımda degıl hepsı,biraz stratejı oyunu sırketler arası,bakalım apple ın cevabı nasıl olucak,
dalga geçer gibi hala 8mp kullanıyorlar tamam stretejidir ama milleti yolma derdi aldı yürüdü 4 ve 4s arasına binliralık fark ettircek ne varsa vb...
arz talep var ayrı konu ,açmışız adam yok sokmam demıycek elbet...
xperia s 12mp cıkardı ,nokia basmıs 41mp ,hala 8mp sömürebildiğimz kadar sömürelim derdinde bunlarda
![]()
Megapixel denen olay tamamen bilinçsiz insanları "bak megapixel"i yüksek hadi bundan alalım diye ortaya çıkmış birşeydir.
Bu olay ilk fotoğraf makinalarıyla başladı , şimdi telefonlara sıçradı.
Lens,mercek,sensör vs vs bir sürü detayın yanında mp en sonda gelir. Hele hele telefonda mp ne kadar az o kadar iyi bence.
Nokia isterse 141mp çıkartsın , o mp'lerde fotoğraf çeken makinalar araba fiyatına satılırken sen o telefonun güzel fotoğraf çekebileceğine inanıyor musun?Sadece hafıza kartını doldurur o kadar.
Nokia çok geride kaldı , böyle saçma bir kamera ile öne çıkmaya çalışıyorlar.
O yüzden 8mp 12mp takılmayın , 12mp kamera koyup daha iyi foto kalitesi sunamıcaklarsa koymasınlar zaten.
dün itibari ile telefonumu denize düşürdügüm için arayış içerisindeyim kafamı karıştıran bi model![]()
Uz Vtec
HKA Typer
Htc one. X alacaktım ama s3 le çok karşılaştırdık s3 aldim pisman değilim hatta 1.5 gündür batarya şarkı yapmadan %50 de. Ve internette geziom. Mail bakiyorum konuşuyorum fen şarji 10 numara güncelleme yapmadim daha![]()
cahilliğimi mazur göründe kablosuz şarj olayı nasıl oluyor, kablosuz elektrık mı yolluyor telefona , elektrık dosyalar halınde pilin içine mi doluyor nasıl oluyor yavv ??
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)