aga bilirmisin bilmiyorumda çınar kokoreçte yedik geçen gün 30-35 tane 15 lira para verdik.
kokoreçte sevmiyordun paşam :D bak izmirin midyeside güzelmiş kanka :D
Printable View
manisada midyeci nebi var, karaköyde dükkanı, yolu düşen mutlak gitsin yesin ;)
Dünyanın en yaşlı hayvanı 2007'de bulunan "Ming" adlı midyedir, tam 405 yaşında olduğu hesaplanmıştır.
Bilgi :D :D
oyyy nası canım çekti olsada yesek :D
clioGT nin kulakları çınlasın tek başına tezgahı bile bitirir :D:D teskere alsında bi midye partisi yapak ahahahah
vay arkadaş canım çekti yav :(
İstanbulda otururken, yenikapida bi teyze yapiyordu, cocuklari sokak sokak gezip dagitiyordu. Her gun yerdik. ankarada yok dogru duzgun, senelik izini iple cekiyorum, istanbul ve izmire gider gitmez saldircam :)))
bodrumdayken nerdeyse hergece tadımlık dıye açtırıp tepsıyı bıtırdıgım cok olmustur 1 arkadasımla beraber ama hep aynı kısıden alırım o konuda guvencem var daha 2 mızede bısı olmadı :D valla ozledım sımdı yanınada kokorec olucak off
vala canım çekti çarşıya inince denk gelirse alayım bari biz güzelçamlı sahilde ark. 30tane rht yerdik kişi başı her akşam sizinki çok fazla gerçi 6 kişi yemişiniz aç iken girişcen o işe :)
benim rekorum 2 bira yanında 150;) midye en küçüğü kültablası kadardı ama sonrası felaketti 5 soda anca rahatladım :D:D not: hayvan bi anıma denk gelmişti bidaha cesaret edemedim :o
hacı abi hadi lahmacun yeme rekorunu falan anladımda midye nedir yaa hele 400-450 abi çok şiddetli bir rakam :D
izmirde her midye yeme girişimi bir rekordur zaten...
tepsiyi kaça bırakırsın dan başlar muhabbet midyeciyle...
4 kişi gecenin bir saati Tuzla'da bütün midye satan yerleri gezdik. Toplam 30 tane çıkmadı. Hepsini yedik Tuzla'da midye bırakamdık. Doymadık. Pendiğe gittik. :) Orda da ben bi 20-30 tane falan yemiştim.
Ayrıca 100-150'ye falan şaşırmıyorum. Çünkü bende açken 150'yi görürüm diye tahmin ediyorum. :)
hangi midyeci bu merak ettim :)
böğğğğğğğ ...
et varken
Midye sevilmezmi yaa :)
3 kişi bir tepsi bitirmişliğimiz vardır, aç kaldığımda ekmekle midye yediğimi bile bilirim :D