3 yarım kokorec 30 midye rekorum var ustune 3 soda :D
Printable View
3 yarım kokorec 30 midye rekorum var ustune 3 soda :D
midye candır ya :) yemek sonrası arkadasla 180 tane yedık (orta boyuttakıler) Sımdıde en bol lımonlusundan canım cektı varya :D
@istanbul kasımpaşa
şimdi 50 kuruşa şatılanlardan 50 tane yerim diye iddaya girerek 93 tane yemiştim dahada yiyecektimde bırakmıştım. bulantı ağrı fenalaşma olmamıştı. :D
perşembe gecesi bostancı sahilde 40 tane yemiştim bol limonlu tadı damağımda kaldı valla :)
Caddebostan da mardin li bi çocuk var onunkiler güzel bence.Rekor olayına gelince 60 tane yedim ama ölücek gibiydim iddaa için o kadar yedim :D.Bide geçen sene caddebostanda 5 arkadaş tezgahı kapatalım dedik midyeci bize doğru geliyodu bizde sahil kısmında oturuyoruz bizden öncede 3 kız oturuyodu onların önünde durdu kızların 2 si yedi ufak ufak işte biri durmak bilmedi kız yerken 100 dedi artık bıraktım dinlemeyi :D ondan sonra 5 dk daha yedi bizede kol saati kaldı :D
bira ve midye ferhat ile şirin,kerem ile aslı,leyla ile mecnun,caner ile tülin,zeki ile metin, bülent ile ersoy gibi ayrılmaz ikililerdir her daim.sayıyısı yiyen kişinin işkembe büyüklüğüne göre değişir.afiyet olsun :D
güzel taze damağıma göre midye bulursam min 100 tane yerim
Ciddi rekorlar varmış forumda:D midye kokoreç ikiliside bir başka olur midyenin önce yenmesi şartıyla
@mustu abi sen direk min 100 diyerek bir rekor kırdın bence:D
Bursa olarak bir organizasyon yapalım isterseniz :D
midyenin ölçü birimi adet değil, tepsidir :)
varmı kçekmece avcılar beylikdüzü tarafında güzel bildiğiniz midyeci. bu konu beni mahvetti valla bütün gün midye düşündüm :D
6 yarım kokorec sonuncusunu yarısını bırakmıstım 30 miye ustune bnm hayvanlık rekorum eve giderkende muz yedik :D
gece gece nerede bulurum ki, Ankara'da, müdür ne konu açtın ama ya
didimde bi 60 adet üstü yemistim güllük körfezinden cıkıyormus midyeleri ciddi anlamda yediğim en iyi midyelerdi :)
yanlız midenin midyeyi eritemediğini söler büyüklerim göbek yapmaya katkısı çokmuş buda ayrı bi dert :)
dolma değilde direk denizden cıkartıp tenekede ates yakıp içini goturen varmı :D