Yok abi hiç yemedim :D
Printable View
Yok abi hiç yemedim :D
off çok fena canım çekti inciraltına yardırıp gidicem şimdi :)
Taksimde 118 tane yemisligim var ama seciciyimdir illaki tad konusunda standartlarim vardir
Bu arada izmirde yedim ama bana gore degil sicak sicak sarmadi beni
Her yaz mutlaka midye tezgahında cebimdeki paranın yarısını veririm. Varsa Ankarada midye seven güzelbi buluşma yapabiliriz.. Sohbet, Muhabbet gayet güzel olur
Arkadaşlar gözümün önünde yedikçe ağzımın suyu akıyor yemin ederim ama her defasında yemeye kalktığımda püskürüyorum.
Geçen çok canım çekti gittim 75 tane aldım geldim dükkana,zorla 4 tane yedim 5.yi aldım ağzıma püskürdüm geri,lanet olsun dedim ya,denizden çıkan herşeyi yerim ama midyeye hayır,bir daha yemem ! :D
öğğğğ .. :)
Arkadaslar afiyet olsun ben de cok severim ama midyeler tutunduklari taslardan kayalardan element cekerek beslenirler midyecilerde suya beton direk cakip onun uzerinde yetistirip toplarlar. Midye cok fazla demir icerir bu nedenle o yuzden bokunu cikarmadan tuketin. 10-15 taneden sonrasi problem yaratir.karaciger ve bobrekte tas olusturur.
Bizde bigun rum restaurantina gittim cihangirde. Baktik menude midye dolma var. Fiyati 15 tl. Ohaa kac tane var bi porsiyonda 2 tane dedi. Ozel yontemle pisiyo bu dedi ulan olurdu olmazdi dedik getir kasiniyoruz 3 porsiyon getir 6 kisiyiz. Yemekten once goturucez. Tabakta bi geldi iki tane buyuk midye oo iyimis buyuklugu falan bi arkadasta ben hic yemedim ilk defa yiyecegim dedi. İlk o saldirdi olm iste limon sikacan oyle yiyeceksin diye tarif ediyoruz.Herkeste bunu seyredio. Bu limonu sikti agzina bi atti atmasiyla cikarmasi bir oldu. Biz yarildik ulan bunun tadi igrenc nasil yiyosunuz dedi. Garsonda guldu bu arada. Gulerken ben de attim agzima anaaa feci bir tat hemen tukurdum ulan dedim bozuk bu. Yiyen herkes aynen cikardi. Garsona dedim bunlar bozuk yok abi taze bugun geldi diyo. Dedik ozel pisiyo o yuzden pahali. Bi de rum aksani ile konusuo kizamiyorum. Ulan dedim parasini ben vericem getir bi porsiyon yersen hesaba ekle yiyemezsen tatlilar sizden. Getirdi bu limoni sikti agzi sulandi agzina atti Atmasiyla puskurmesi bir oldu. Bu ne yaaa dedi. Patronu cagirdi patron koklayinca anladi zaten durumu. Sabah yeni gelmis ayni tepside. Bunlarda eskiler diye yenileri cope atmis eski bozuklari servis etmis. Ama yinede tatlilarin parasini aldilar valla.
bizde bugün sanayide tezgahı sağlam indirdik başladım mı duramam :D
benim rekorda 140 150 arası bişeydi dahada devam ederdimde midye bitti :D
bayadır yemiyorum bu konudan sonra artık farz oldu
3 çeyrek kokoreç+3 şişe bira +20-25 midye +2 Bira :) geleneksel cuma aksamı menumuz :)