bazi sürücü arkadaşlar da e5 'de üst gecitlerin altinda 4'lüleri yakmış park halinde bekleyerek arkadaki araçların yolunu kapatmıştı![]()
bazi sürücü arkadaşlar da e5 'de üst gecitlerin altinda 4'lüleri yakmış park halinde bekleyerek arkadaki araçların yolunu kapatmıştı![]()
Erkan DOĞU
Dolu felan görmedüm ama Ramiden Seyrantepe'ye otobandan 45 dk da. Seyrantepe'den Ramiye mecburiyetten E5 üzerinden 4 saatte geldim. Toplam 5 buçuk saat araba sürdüm. Sinirlerim gerildi. Belki dolu yağdı ben farketmedim sinirden.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
11.30da angaradan cıkan otobus 21:00 da alibeyköye geldibuda başka bi mevzu siz hesap edin trafiği
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
dolu değilde bulgurluda bir yagmur vardı saat 6 gibi arabayı sürükleyıp götürcek sandım aksam 11 gibi döndüm pendige sanki yagmur hiç yagmamıs heryer kupkuru enteresan bi sehirde yasıyoruz
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu bugün yalovada transporter ın başına gelen
seveminn??
bayılırınn!!!
Çok kötü olmuş bursaya gelirmi yav.
garip bir hava var bi çiseliyor , sonra hiç yağmamış gibi kuruyor bir ara deli gibi yağıyor 3-4 saat sonra yine hiç yağmamış gibi.
gece yağmaz inş ..
Körfeze yakın yerlerde ilk defa olan birşey değil. Daha önce körfezde gümrükte Citroen in getirdiği 4-5 arabanın tavan koltuk ve tabanını delecek büyüklükte dolu yağdığını biliyorum. Meteor gibiydi. Tabi hava basıncıyla da alakalı.
IN BOOST WE TRUST
Arkadaşın araba resmen yumruklanmış gibi oldu,kocaelinden geçerken.bir sürü masraf çıktı :s olay kötü resmen afet
Boost Hunter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)