valla b.evlerde aralıksız yağıyor araba kapalı otoparkta her ihtimale karşı açıktakiler alsın içeri bu tarafa doğru geliyomuş
valla b.evlerde aralıksız yağıyor araba kapalı otoparkta her ihtimale karşı açıktakiler alsın içeri bu tarafa doğru geliyomuş
Livestrong
geçmiş olsun beyler. nasiplenen herkese geçmiş olsun. inş buraya doluya çevirmez gök çok fena gürlüyor![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bu havanin ne olacagi belli olmaz.onlemi alalim
Gecmis olsun..
if it ain't BOEING..I'm not going..!
ibo ben hayatımda böyle ıslanmadım..işten cıktım otoparka gidene kadar heryerim herşeyim sırılsıklam oldu..eve girmeden kapının önünde soyundumda girdim hesap et artık dizlerime kadar suya gömüldüm arbadan inerken neler neler ya..lağımlar taşmış eve geldim annem lağım kokuyosun dedidirek banyoya
![]()
Ş.sizin biri arabaya park halindeyken sürtüp kaçtı diye sövüyordum, doluyu görünce unuttum herşeyi. Hakkımı helal etmiyorum orası ayrıAllah yardımcısı olsun zarara uğrayanların, komple kaporta haşat oluyor, geçen sene Ankara' dan tecrübeliyiz bizler de
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
kubilayy ı beklyorum ankaradan 11.30da bndı hala alıbeykoye ulasamadı gecms olsun doluda kalanlara![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
düğün için bursaya geldik...ama eşimin araba öyle kapının önünde yatıyo...
gidince neyle karşılaşcaz bakalım![]()
E-5 hafif akmaya başladı
babam geldi şimdi anlattı şirketin doblosu cama kadar suya batmış hatta bi ara arabayı kaldırmış su allahtan bi sıkıntı yok şimdi bizim E34'e bakmaya gidiyorum göçük çizik vs. varmı diye
içime kurt düştü yakınlarda kapalı otopark yok avm nin kapalı otoparkına bıraktım eve geldim yağmur durdu gece ne olacağı belli olmaz dolu da kalan arkadaşlar geçmiş
benimde araba tabandan bi yerde su aldımazda yüzen araba yapmış ama bi süre sonra batıyo hbriniz olsun tecrübeyle sabittir
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
beyler çanakkaledeyim aracim istanbul çekmeköy madenler de açıkta idi..
o bölgede olanlar çekmeköy için dolu bilgisi verebilirler mi acaba?
aklım gidiyo su anda!!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)