sabah dükkan açcam uykum yok halen :mad:
Printable View
sabah dükkan açcam uykum yok halen :mad:
valla bende burdayim ara ara tazeleyip bakiyorum :D
Ne olacak bizim bu halimiz ? Uyumak bilmiyoruz :D
sevmemek mümkünmü senin gibi güzell arkadaşlar varken;)
alın size 2 tane güzel tirat. 20 dakikanızı çalıyım gecenizden
Birsen Tezer abladan da 2 tane parça koyuyorum. bi 10 dakikanızı da böyle çalsam. allah bereket versin.
müzikler çok hoş adamın uykusunu getirir cinsten:D
Valla bu yeni başlangıç iyi olmuş. Önceki konu epey ilerlemişti, konuya giremiyordum. Cümleten merhaba. Site bugün daha bi sakin geldi.
öle daha yeni yarın dökülür millet
Bir merhabada benden .uyumayanlara gelsin:)
Merhabalar :)
vay arkadaş sevmemek mümkünmü bu formu saat sabahın 05:42 si ve konuşacak birileri illa var:icon_tup:
Valla filme kaptırdım kendimi de pek uyuyasım yok bu aralar..
bende eve gitsemde doyasıya yatsam diye mesayiyi bitirmeyi bekliyorum:D
Allah kolaylık versin size o zaman :)
eyvallah:)
yokmu la kimse hu hu:rolleyes:
Ooo baskan naber ya :D
eydir yegen senden naber?hani kimseler yok bugün
Bu ne hiz yaa :D iidir abi tukandayim halen,kinseler yok aynen,yarin p.tesi ***** :D
la sorma bu ara işler yoğun geçiyor yaz geldiya:D
bende şu araca kil hamur olayını araştırıyorum ayıkınmı o işlerden:)
:D cixxxx napicaksin ki :)
kendime uygulayacam:Dnapacam arabanın yüzeyine uyguluyacam 12 senedir ilk sahibiyiz garibim pederde görmedi böle cila mila bende bari yaşasın bu duyguyu:D
Ahauahuaahu ilahi abi,bak geeel cosworth motor koy suna hardcore bi makine yap sunu :D
yok babili nerde biz o b... yiyemeyiz etimiz belli butumuz belli okadar para olsa hazır yapılısını alırız:D 1.6 awd mi alsam sti görünümlü:D
ya hani demiştim ya biryerden müjdeli haber bekliyorum diye sanırım gelmicek gibi.napsak bilemedim şöle sade ama şıkır şıkır bir görüntü yaratamadım şu emektara:(
:/ hayirlisi olsun abi ya nolacak sanki gayette hos duruyo sen gene yaptin bisiler ben focusuma hic bisi yapamadan sattim icimde uhde kaldi cok ozledim onu :( sattigim adam tup takmis hemen :mad:
ben golfe inan tr şartlarında 2 sene dayanabildim kanka ***** benzin çok binen adam için şahsen ya dizel yada lpg spec:D para çok olsa tamam veya arabaya çok az binen adam olsak gene ok ama deli gibi biniyorum kerataya vuruyorum gırbacı:D
Oda var tabi abi iligimi somuruyo benzin,para biriktiremiyorum.
Corsa var namissiz az yakiyo :D
O degilde sinav var haftaya poffffff
sorma vallaha altı üstü iki dersim var napacam bilmiyorum konu çalışmak zaten adetim değil ama daha sorulara bile bakmadım yusufcuk durumları:D
:D veririz ins yaa,sen istemisin abi
yes canım;)
Dagilalim o zaman hadi kolay gelsin abi sana eve geciyim bende bb :D
ok la sana bb kendine iyi bak ben bakınayım azcık daha:)
Daha burdayim arkadaslar islerini halledene kadar :D gonlum el vermedi bi basina seni burda birakmaya :D :D
Yok abi valla cakmam araba yikamayi sevmeyen ben ugrasmam onlarla :D