a.selam hoşgeldin sarhoş
Printable View
a.selam hoşgeldin sarhoş
gencler nabersiniz bea :D
selamun aleyküm agalar ben geldim :)
Sarhoş derken ne bu samimiyet arkadaşim düzgün konuş biraz burasi bi forum
Sampiyon derken hayirdir la bebe
asdfyuahsdofashıjdfa :D :D :D
iyidir abi seni sormalı özledim valla nerelerdesin yahu :D
bana kızamaz günayım :love: :D[/QUOTE]
la napak iş güç koşturmaca kitabı yanımda taşıyom ama daha bir soru bakmış değilim pompalara gelmesek iyi:D
nela bu sana kızmış dokunana sarar olmuş naptın sen buna:D
la napak iş güç koşturmaca kitabı yanımda taşıyom ama daha bir soru bakmış değilim pompalara gelmesek iyi:D
nela bu sana kızmış dokunana sarar olmuş naptın sen buna:D[/QUOTE]
Bugun 2 tane bölüm sınavina girdim cok tehlikeliyim gözlerime bakacak bi delikanli ariyorum o dereceyim anlican :D :D
günay sen iyisimi tubork patlat bitane sakinleş bebem:D
Günay pas vermiyor bana hadi gittim ben.
nereye la dersmi çalışacan?evemi kaçacan
yok abi burdayım canım istemiyor ders
vallaha kitabı getirdim bikaç soru bakıyım diye ama inan o bana ben ona bakıyorum getir götür kitap yoruldu:D
makarnama bakayım bi,yemek isteyen varsa gelsin.
cümleten s.a askerden taze geldik daha iş güç yok o yüzden gecelerin yargıçlığına devammm stayla =)
hoşbuldum abi erzurumda yaptım -45 i gördüm yok artık dedim yaa burası Türkiye olamaz.. çift bere takıyoduk yinede kaşlarımız falan donuyodu. yaptım geldim çok şükür 4 sene geç olsada :D ama gerçektende boşuna o soğukları yaşadık o sıkıntıları yaşadık üst devrelerle :D askerliği dağdakiler yapıyo tamamen boşuna duruyorduk orda 110 kişi en sonunda askeriye duydu heralde sesimizi ben terhis oldum bölüğün kapatılma emiri geldi :D boşa harcanan paralar bunlar valla acıyodum
la kavgayı bırakın okulu bitirin yoksam 15 ay... anlarsınız ya:D