ya bi coil işimiz olacaktı olaydı iyiydi ama haber çıkmadı kankitomuzdan:(
Printable View
ya bi coil işimiz olacaktı olaydı iyiydi ama haber çıkmadı kankitomuzdan:(
Sana geri dondu mu yoksa hic mi haber vermedi
sanırım baya yoğun daha dönmedi vallaha sabırsızlıkla vereceği haberi bekliyorum inşallahta güzel bir haber verecek diye tahmin ediyorum eibach marka hemide:D
Yakisir,ins abi verir tuzlu bi rakamdan kurtulursun hem o paraya baska seyler yaparsin :D
vallaha bilmiyorum daha detayları ama kendisi ben demeden bişi sana 1 aya kadar süprizim olacak dedi ve içimize heycan bombasını saldı versede şu süprizi bi teneke style yapsak:D
Hahahaah hadi abi ins diledigin gibi olur :D
amin inşallah bi mesaj attım gene bakalım haberdar olursun cevaptan:D makyajlı kasanın vites topuzu var şuan resimde gördüysen şöle daha tarz bişi düşünüyorum tavsiyen varmı eski bir focuscu olaraktan:)
haydari gitte çalış sana boşuna maaş veriyorlar :D
:D abi focus rs8'i ve svt'yi incelemeni tavsiye ederim onlarin parcasindan baska bisey takma bence cok emanet duruyor sparco falan :/
vallaha kanka akşam beri kopturuyoz ya la daha yeni oturduk vallaha geberdim.hem ne karıştırıyon:D
lingler boş neyse kanka ben kaçar iş var bana by sana al sana kafiye:D
gitte çalış ulem :D bu arada haydardan iş çıkmaz o anca sorar ama yapmaz ( vereyim gazı vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn) :D:D:D:D
bole bı konu vardı sut gol mu oldu.
evet aynen dediğin gibi oldu :D
nasılsın görüşmeyeli.
Bu gece suskun ortalık.
selam cınımmm :D
Yine sabah oldu...
bir nöbet daha bitti eve gidip deli gibi yatmak istiyorum...
Selamün Aleyküm
S.a diğer konuya ne oldu ya:D:D
Napionuz bakam
var mı hiç gececi...
Hu huuuu :)
Var var ama ders calisiyorum lanet olasi tic huk dersi
Allah aşkına çobançeşmede basıp duran type-r a biri dur desin ders çalışamıyoz:D
Pazartesi 19.00 dan bu yana alkol almadim sınavlara çalişirken falanda almamayi düşünüyorum bakalim nasil olacak belkide şirinleri görüp şirineyi neyse geceleri ders çalişacağimdan gece çalişiyo olucam bu konuda takilmaya hak kazandiğimi belirtmek istedim hayirli sabahlar.
Ahahah cok saçma oldu sanki :D
Terket buralari azgin liseli :D
Selam herkese.
İzmir fena yağmurlu,bu yağmurlar nezaman son bulucak artık araçlarımızı detayling yapalım yaza temiztemiz girelim:D:D:D
Bizim bir zamanlar Göki abimiz vardı,muhabbeti çok güzel oluyordu nerelerde acaba :(
Selamin aleyküm mühteremler!