ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Nicki Minaj yap abi ahuahauau Google dan arastir la bebe eğlenecek adam bulamadın banamı sarıyon nicki minaj a benzer nerem var ahuhahahaha
artık corc-i zamanı cdti
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı Ozaman bu benden tum damara bağlayan arkadaslara gelsın BORKED ağır oldu yaw yanlız konu bu işler değilmiş
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı bee bee bennn bi çay alayım seste kalin gibi geldi biraz ben baska bisey sandim bide ondan mavi ekran verdim
taytay Nickli Üyeden Alıntı ağır oldu yaw yanlız konu bu işler değilmiş Nebılıımm damara bağlamak ıstedgım zaman eii gidio Hafta sonu akhısar draglra gelen var mı burdan ?
PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Selam Cinimmm sana kötü bi haberim var kardesim
taytay Nickli Üyeden Alıntı sana kötü bi haberim var kardesim hafta sonu gelmiyon demi
littlevo Nickli Üyeden Alıntı seste kalin gibi geldi biraz ben baska bisey sandim bide ondan mavi ekran verdim Pancu Kalın derken
taytay Nickli Üyeden Alıntı mahmut abi napıor yaa çok selam söyle adamın işyerini bastık zorla arabasını alıp gitmiştim ya vtec almaz o yaw napsin yaa ise gidip gelio oda valla kararli vtec istiyo bakalim as bu araa solerim selami golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı la bebe eğlenecek adam bulamadın banamı sarıyon nicki minaj a benzer nerem var ahuhahahaha Yok abim yaa sevdigimden sariyom sana birazdan gunaya saricam mesela
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
aman günaya sarma dur la sonra dövüşüyonuz ayırması zor oluyor
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı aman günaya sarma dur la sonra dövüşüyonuz ayırması zor oluyor Adam olsun öyle gelsin abi rahat ol sen
bisi olmaz,lan gunay ! Dun neden cevap vermedin face de !
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Adam olsun öyle gelsin abi rahat ol sen Sakin ol şampıyonn
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı hafta sonu gelmiyon demi hay amk öğlen 12 de işyerinde olmam lazım mesai yapıoruz ben onu tamamen unutmusum
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı bisi olmaz,lan gunay ! Dun neden cevap vermedin face de ! İplemez tavirlar sergiledim sana
taytay Nickli Üyeden Alıntı hay amk öğlen 12 de işyerinde olmam lazım mesai yapıoruz ben onu tamamen unutmusum abi yer değiştir beya drag kaçar mi
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı İplemez tavirlar sergiledim sana irkem benim duydunmu la muro
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı İplemez tavirlar sergiledim sana O kirptigin gozu var ya...
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı abi yer değiştir beya drag kaçar mi yaw sorma bu ara işyeri karısık özelden de yazarım zaten moralim bozuldu
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı O kirptigin gozu var ya... oooo gideride sağlam bak sen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları