kışın uğramasın diyoruz,yazın sıcak olduğu zamanda nerde bu balkanlardan gelen soğuklar diyoruz
![]()
kışın uğramasın diyoruz,yazın sıcak olduğu zamanda nerde bu balkanlardan gelen soğuklar diyoruz
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
e 36 mı alsam, s13 veya s14 mü? arabayı da (integra vtec) satılığa çıkardım. aklımdaki arabaların hepsi ayrı bir dünya ama düz gitmek artık kesmiyor sanki!!! var mı önerisi olan? iyi bir sebebi varsa gereğini yapmamıza vesile olabilir diye düşünüyorum...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
ooo hoşgeldin yusuf abi naber
honda alma'da ne alıyorsan al cidden bak![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
çok mantıklı (aslında duymak istediğim kelimeler bunlar) ancak çalıştığımız bölge itibariyle imkanların kısıtlı olması beni deli ediyor. burada araçlarımızın çoğu işlerini kendimiz yapıyoruz desem yalan olmaz. insan her aldığı araç ile uğraşmaktan zevk almıyor değil ama "Bal yiyen Baldan usanmış" derler, adam tamirden usanmaz mı?
EDIT: atmosferik de bir yere kadar, ufak çaplı bir üfleme veya soğuk takviye bazen şart oluyor....
ne kadarlık bişey arıyorsun ki ?
hondacıların belası olan tsi motor bi araç al![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
hahaha, aynen öyle, geçen gün adamın biri lambalarda integraya bakıp -abi taunus mu diye sordu ben de -yok kardeş Granada dedim. ufo gören masum köylüden beterler yeminle...
ne çok içiyorsun abi yahu![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
abi az pişmiş kırmızı et lazım onun yanına offffff![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)