murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı görkem kimseye bişey ettiğim yok valla ***** siteci, ***** bölgelerde pire gezdirmekte galiba sen karıncaya bile zarar veremezsin FB10ur Nickli Üyeden Alıntı hemen sallamışsın abi arkamızdan ayıp valla kavga etmeyin yakışıklılar uslu durun ozaman belki şirinleri bile görebilirsiniz
DR. OWL
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı sen karıncaya bile zarar veremezsin kavga etmeyin yakışıklılar uslu durun ozaman belki şirinleri bile görebilirsiniz kavga tarzımızda yok bizim ya şirinleri görmek için uslu uslu oturuyoruz zaten
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı kavga tarzımızda yok bizim ya şirinleri görmek için uslu uslu oturuyoruz zaten ozaman önce güneşten başlayalım. Güneşi görmek istermisin
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı ozaman önce güneşten başlayalım. Güneşi görmek istermisin gerenk görmüyorum
Selamınaleyküm beyler Alem FM - Canlı Radyo dinleyin.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı gerenk görmüyorum zaten bu saatte anca dolunayı görürsün
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı hemen sallamışsın abi arkamızdan ayıp valla malzeme çıkarma bana durduk yerde HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı ozaman önce güneşten başlayalım. Güneşi görmek istermisin ay hoşt ulan .......
M3yener Nickli Üyeden Alıntı indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı ay hoşt ulan ....... noldu irkildin
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı zaten bu saatte anca dolunayı görürsün başka birşey görmeye saatler musait değil zaten murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı malzeme çıkarma bana durduk yerde ay hoşt ulan ....... malzeme derken ayıp ama ya çıkarma falan hiç yakışıyor mu sana
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı noldu irkildin o repliği sen çok iyi anladın, güneşi gösterenler pronun kankaları FB10ur Nickli Üyeden Alıntı malzeme derken ayıp ama ya çıkarma falan hiç yakışıyor mu sana müsaitsen araıyorum seni
canım sıkılıyor yahu beyaz şovu ızlıom oda bıterse napcaz murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı o repliği sen çok iyi anladın, güneşi gösterenler pronun kankaları ashusahusahua pro nun kankaları
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı canım sıkılıyor yahu beyaz şovu ızlıom oda bıterse napcaz ashusahusahua pro nun kankaları bittikten sonrada murat abiyi izlersin sıkıntı yok ne farkı var beyazdan ...
onunkı sıyah
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı onunkı sıyah o kadar olsun adam yaz kış adana'da 40 derece sıcakta yaşıyor farklı durum yok yani sadece sıcaktan dolayı
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı o kadar olsun adam yaz kış adana'da 40 derece sıcakta yaşıyor farklı durum yok yani sadece sıcaktan dolayı bızde antalyadayız usta bıze nıye olmuyo
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı o kadar olsun adam yaz kış adana'da 40 derece sıcakta yaşıyor farklı durum yok yani sadece sıcaktan dolayı valla atalarımızın yüzünden ben aslen kutup ayısıyım, her yaz çöl misali sahillerde bedevi ararsan mecbur kararıyorsun
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı bızde antalyadayız usta bıze nıye olmuyo sen uslu durup şirinleri görmediğin için birde kazan olayı var murat abi kazana düşmüş
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı valla atalarımızın yüzünden ben aslen kutup ayısıyım, her yaz çöl misali sahillerde bedevi ararsan mecbur kararıyorsun bedeviiyi ne için arıyorusun FB10ur Nickli Üyeden Alıntı sen uslu durup şirinleri görmediğin için birde kazan olayı var murat abi kazana düşmüş nerde o kazan ya bide ben girip çıkayım
herkese iyi akşamlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları