ben bu parayi burda buna versem arkadaslar bana valla salak der niye biliyormusun adamlar bunu alamk yerine 2012 model huyndai alirlarburda yeni olsun gerisi bos.
ben bu parayi burda buna versem arkadaslar bana valla salak der niye biliyormusun adamlar bunu alamk yerine 2012 model huyndai alirlarburda yeni olsun gerisi bos.
hayırlı işler cümleten benim mesai sabah 8 de ama , evde uğraştığım ek iş anca bitti, ben de gececi sayılırım bi bakıma![]()
K.Atatürk
eskişehirde deprem oldu az önce yatak sallandı çok şiddetli olsa ne olurdu düşünmek istemiyorum gene sabaha karşı insanlar uykudayken kötü hissettim kendimi
niye biliyomun burda servis o kadar pahali ki anlatmanin mumkunati yok. adamlar 5.30d lin balata diskler yag filtresi hava filtresi degisimine bana 40.000 kron fiyat cikardilar 12.000 tl gittim malzemelri aldim 3.000 tl ye ben kendim halletim 9.000 tl iscilik. burda bir kisi saatlik 400 kron aliyor yani 120 tl . onun icin kimse eski araba alip servise gitmeyi goze alamiyor.
iyi niyet kurbanı oldumarkadaşa bir araç aldık komple baştan toplanacak, ***** tr'de iyi geçiriyorlar. yurtdışından getirtememiz durumunda 3de 1 oranına kadar düşürüyoruz maliyeti, vergiler kargo vs herşey usule göre uygun olavak şekilde sipariş edilecek ama gümrük mevzuatı biraz fazla karışık o yüzden bilgi almam lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)