Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Ve Aleyküm Selam başkan. Nasılsın keyifler yerindedir inşallah? iyidir saolasın çalışmaya devam seni sormalı
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı iyidir saolasın çalışmaya devam seni sormalı Ben izindeyim başkan. Gece çalıştığım için alışkanlık oldu artık uyuyamıyorum da geceleri
New Toy! - 41 AJV 325
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Ben izindeyim başkan. Gece çalıştığım için alışkanlık oldu artık uyuyamıyorum da geceleri o standart zaten geceye alıştın mı sıkıntı oluyor kimse yok mu ses seda yok
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı o standart zaten geceye alıştın mı sıkıntı oluyor kimse yok mu ses seda yok Yarına yarış var ya, millet erkenden uyudu. Ben uyumasamda olur ama, pist kapımın önünde nasıl olsa
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Yarına yarış var ya, millet erkenden uyudu. Ben uyumasamda olur ama, pist kapımın önünde nasıl olsa sen kapıyı açsan ordasın senin için sıkıntı olmaz ama bildiğin forum en sessiz saatlerini yaşıyor
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı sen kapıyı açsan ordasın senin için sıkıntı olmaz ama bildiğin forum en sessiz saatlerini yaşıyor Abartısız 10 dakikalık yürüme mesafesinde pist başkan. Alırım poğaçalarımı, yanına da köpük bardakta çay, hem yürürüm, hem yer içerim Yarın güzel olacak inşallah. Sende gelecek misin?
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Abartısız 10 dakikalık yürüme mesafesinde pist başkan. Alırım poğaçalarımı, yanına da köpük bardakta çay, hem yürürüm, hem yer içerim Yarın güzel olacak inşallah. Sende gelecek misin? yok malesef ben gelemiyeceğim ama fırsatım olsa kaçırmazdım....
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı yok malesef ben gelemiyeceğim ama fırsatım olsa kaçırmazdım.... Hayırlısı olsun Kararsızım bende arabayla mı geçsem piste yoksa yürüyerek mi diye Arabam da orjinal oğlu orjinal. Kime neyi göstereceğim ki
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Hayırlısı olsun Kararsızım bende arabayla mı geçsem piste yoksa yürüyerek mi diye Arabam da orjinal oğlu orjinal. Kime neyi göstereceğim ki kimseye birşey göstermek zorunda değilsin ayrıca zaten burdaki insanlarda öyle insanlar değil yürüyerek git o günün keyfini çıkar bence
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı kimseye birşey göstermek zorunda değilsin ayrıca zaten burdaki insanlarda öyle insanlar değil yürüyerek git o günün keyfini çıkar bence Kardeşim şaka yapıyorum zaten. Buradaki insanların öyle olmadığını zaten biliyorum ve benim Albea'nın nesi önemli de göstereyim? Ben yatıyorum kardeşim sana kolay gelsin iyi geceler .
Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim şaka yapıyorum zaten. Buradaki insanların öyle olmadığını zaten biliyorum ve benim Albea'nın nesi önemli de göstereyim? Ben yatıyorum kardeşim sana kolay gelsin iyi geceler . önemli olan senin olması bu bile yeterli ona değer vermen allah rahatlık versin
varmı kimseler
SM PERFORMANCE
va
olmaz mı yaa hep sabahlarım..
var dersem ne olacak ona göre yazacam
var var
Yurdum Yurt Yemekçilik hizmetleri A.ş www.yurdumantalya.com Best car part dealer! DR.ECU/OZ!
Uyicam ben birazdan.
K.
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı var dersem ne olacak ona göre yazacam merhaba murat bey canlansın artık buralar şu videoyuda bi de burdan yollasana izlesin herkez dsaddasdsd
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları