top secret fayıls
Kesinlikle doğru. Bugünkü hava yine binevi iyiydi. İki hafta önce beş mislini yaşadı izmir bu durumun.
Bu akşamdan farklı kareler, çekimi yapan arkadaş İsmail Alacaoğlu.
![]()
dikkat edin tripodlar cıkmasın alttan![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Saat gecenin 1 i dışardan eve giderken misafirlikten teyzemle yerde buharlaşma gördüm belki video da pek belli olmuyor ama bildigin tencerenin buharı gibi yol üstünde sıcaklık vardı
elimizi yere koydugumuz zaman sıcak bir havlu misali idi bildigim kadar yer altı kaynagı yada vs herran gibi birşey yok kücükken oralar kazılırken 9 metre kadar derinlige kanalizasyon sistemi kurdular ama o semt meltem mahallesinin cogu alt tarafı magralarla dolu idi
garip olan ise sadece o yol üzerinde öyle birşey olması idi eve gidene kadar yogun caddelere dahi cıktım öyle bir buharlaşma yoktu ilginc geldi bana hq ve tam ekran izlemenizi tavsiye ederim burdaki video da cok dikkatli bakmak lazım ama telefondan daha rahat izleniliyor
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150955806359040
dün gece gök delindi. izmirin iç kısımlarından gelen kara bulutlar fena doluymuş..
yağmurdan önce cok gök gürültüsü ve şimşek yaptı aralıksız diyebilirim 20 25 dk yağmur başladıktan sonra da devam etti. 25 dk filanda bir yağmur yaptı.
Gerçek olabilir. ama orda farklı bi olay var resmin altında acıklanmış.
Hepsi aynı anda çakmamış. 30 saniyelik pozlamalarla 4 ayrı çekimde üstüste yapılmış yani 120 sniyede olmuş.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
valla yanlış duymuyorsam su anda gok gurluyor ama hava gunesli![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Dün çok kötüydü.. Elektrikler falan gidip geliyordu her vuruşunda olduğumuz yerden zıplıyorduk. Ev bile sallandı o derece vuruyordu yani..
dün saat 8 de baktım hava aydınlık-
ala ala 9 oldu halen aydınlık
ulen saat 10 oldu halen aydınlık.
işin ilginç yanı o kadar yıldırım düşmesi muhtemelen havayı karartmadı.
var bi iş ama hayırlısı.
gercek gercek gercek
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Bence gerçek 3 4 saniyede bir şimşek çakıyodu.
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
fotografı ceken kısının face dekı acıklaması
Uğur Atik Photography
DRI tekniği ile çekilmiştir.
http://www.fotografteknikleri.com/2008/01/10/dri-nedir/
Fotoğraf ile ilgili kısa bir özet geçiyim ; fotoğraf 30 sn pozlamalar ile 4 kare çekildi .. toplamda 120 sn. Üst üste bindirildi HDR tekniği gibi.. Fakat HDR uygulaması değil DRI uygulamasının tersi yapıldı.. DRI yapılırken parlayan yerler silinir üst layerdan burda ise tersi yapılarak şimşek dışında kalan alan silindi. Fotoğraf 4 kare üst üste bindirilerek elde edilmiştir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)