iyi izleyin iyi
ne taraftaydın ?
iç taraftan geldi bulutlar. hatay tarafında filan açıktı sonra o tarafa doğru gitti.
ben Buca da oturuyorum DEU fakültenin karşısında hemen evin onu acık yani bahceye bakıyo okulun boyle bı manzara olamaz.
Balkon teleferiğe doğru bakıyo işte dağlar filan o tarafın ustu acık arka taraf tınaztepe tarafı kapkaranlık gunes karsıda sımsekler arkada yagmur ustumuzde sacma sapan bıseydı![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
dün cidden çok garipti, uzaktan bir akrabamızın düğünü vardı anneannemle annem habire hava nasıl olucak yağmur falan yağmaz dimi diye paso netten hava durumu sitelerine baktırdılar hiç birşey yoktu, sonra gökyüzünün garip bi kırmızı rengi vardı, sonra çok az bi şekilde 2 gök gürültüsü geldi hatta kuzenime söyledikten sonra dalga geçiyorum sandısonra zaten yağmur başladı elektrikler gitti geldi internetim bi ara gitti kablo tv gitti, bide açıkçası ilk kez o kadar şiddetli ışığı olan şimşekle o kadar sesli gökgürültüleri duyduğumuz için yusuflamışta olabilirim
![]()
adamlar küresel ısınma diye kendilerini yırtılar ama sadece biz değil dünya duyarsız bu konuya.
bu kış izmire deli gibi kar yağdı yetmedi haziran ayında deli gibi yağmur yağdı, üstelik hava çok kötüydü. Allah beterinden saklasın.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Gerçek bu fotolar forumdaydım o esnada içimden geçirdim ah makina yanımda olaydıda uzun pozlamayla mis gibi fotolar çıkardı diye
Everyday I ** çapuling...
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Hazır konusu geçmişken birde bunu izleyin , hadi yeaa boş işler bunlar demeyin en azından bir survivor , bir pazar sürprizinden daha içi dolu olan konular bunlar.
camda dışarsını izlerken 10-15mt karşıma yıldırım düştü, Allah korudu
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
üşendim öyle sahile, tepelere falan gitmedimevin balkonundan takıldım biraz.
gerçi kendi çekimleriniz konusuna ekledim ama buraya da koyalım.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Çekenin Kaleminden ;
DRI tekniği ile çekilmiştir.
Fotoğraf ile ilgili kısa bir özet geçiyim ; fotoğraf 30 sn pozlamalar ile 4 kare çekildi .. toplamda 120 sn. Üst üste bindirildi HDR tekniği gibi.. Fakat HDR uygulaması değil DRI uygulamasının tersi yapıldı.. DRI yapılırken parlayan yerler silinir üst layerdan burda ise tersi yapılarak şimşek dışında kalan alan silindi. Fotoğraf 4 kare üst üste bindirilerek elde edilmiştir...
Fotoğraf ; Uğur Atik Photography
alıntı
Dün sırf bu hava yüzünden Özdere'den İzmir'e dönmedim.Havanın nasıl oluştuğunu da sahilden izledim.Bilimadamı değilim ama okurum araştırmaya çalışırım.Geçen seneden beri dünyada elektromanyetik değişim olduğundan ama bu durumun geçici olduğunu söylemişlerdi.Bu durum okyanus akışlarını bile etkileyebilir ki bu akışlar iklimleri şekillendirir.Bunun sebebi muhtemelen videoda anlatıldığı biçimde insan eliyle gerçekleşiyor.Bu arada deprem diyenler için HAARP'ın yokluğunu iddia etmiyorum ancak İzmir'deki fay hattı döngüsünü zaten tamamladı.İzmir'in kuzeybatısında yaklaşık 300 yıldır büyük deprem olmadı.Yani bu sene 2sene sonra bilemem ama 7 şiddetine kadar deprem olursa hiç şaşırmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)