Arkadaşlar lansmana gidenler varmı ? Herhangi bir bilgi alan veya fotoğraf çeken varsa paylaşabilirse çok sevinirim. Ben bu cumartesi gidiyorum buyuk aldığım bilgileri paylaşacağım.
haketmio parayı fln denmiş ama s2k 90 lara giderken ep3 e 50 küsür istenirken gayet normal fiyat.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
giden oldumu bugun belki gidebilirim de trafik vazgeçirdi biraz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
dingilterede bile 75milyar: bizim semsiye adalari bile gecti- sanirsin egzotik
Experience is what you get when you don't get what you want.
resimlere bakınca arkadan önden brz nin gözümün önüne bir an cerato coupe geldi yandan bakıncada rx8 tek kapı geldi![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaşlar 2012 Astra Opc 2.0 280 hp fiyat 130 bin TL. Opsiyonlarla 140'a dayanıyor. E bunun da 140 olması gayet normal bence. Yalnız araç o kadar paralara yeterli gücü veremiyor gibi yahu. 200 hp nedir? Tipi de çok beğenmedim,ön kısım çok harika da arka kötü yaw.
Genesis coupe'nin satışları bence çok etkilenmez. Bu arada Genesis Coupe 89 bin TL şu an. 140 bin nerede,89 nerede. Hemde aynı güçte aynı klasmanda araçlar. Ki tipi çok daha güzel. Kaliteyi bilemeyeceğim BRZ yi görmedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)