güzel olmuş, tr satış fiyatı uygun olursa mantıklı seçim olabilir. 2.0 12.5cr 200hp N/A boxer motor önü ne kadar açık olur acaba..
güzel olmuş, tr satış fiyatı uygun olursa mantıklı seçim olabilir. 2.0 12.5cr 200hp N/A boxer motor önü ne kadar açık olur acaba..
biraz bence rx-8 sahibi olarak taraflı yaklaşmışsın olaya ama çoğundada haklı olabilirsin. tek katılmadığım akü mevzusu akü o araçda kasti büyük koyulmuş nedenide toyotanın subaru ile ortak geliştirdği bu motorda çok özel bir enjeksiyon sistemi kullanması zaten bu sistem arabada 5.1-5.3 gibi bir yakıt ekonomisi sağlıyormuş.ama şunuda buelirtiyim bu enjeksiyon sistemi yakıt kalitesi orantısında ekonomi sağlıyormuş yakıtın kalitesi ve oktan oranı çok önemliymiş türkiyedeki yakıt kalitesi ortada belli..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
tarafli ama seviyeli yazmissinBahsettigin noktalari anliyorum, ama zaten Mazda'nin bana gore en onemli ozelligi kendi sinifinin ustunde ic mekanlar sunmasi. Bir 2004 mazda 3 kullanicisi olarak ayni donem civiclerden focuslardan cok cok daha sekil ve kaliteli ic mekani var. O konuda hakli olabilirsin.
17 inc diyorsun ama gecen drive da izlerken bahsi gecti, sanirim brz nin yanal g'leri zaten dusuk. Sebebi de ince taban lastikler. Zaten o ince taban lastikler sayesinde drift yapiyor, kontrolu kolay. Daha saglam lastiklerle buyuk ihtimalle lotusa doner
yakit tuketiminin duz viteste daha fazla olmasi ilginc olmus. hele ki sehir icinde. bana yine de biraz sisirilmis gibi geliyor, abd kosullarinda ben 2.3 motorla uzun yolda 7-7.5 yapiyorum ki cruise control 120km ile. sehir ici de 9 civarlari.
bence bu arac bir platformdur. eger ki insan fiyatli olsaydi bir tane siparis vermistik, hatta yuklemek icin calismalara baslamistik. keza mx5 i de bu sebeple ariyoruz. Daha ucuza rx8 olmasina, yuksek model ve yakisikli olmasina ragmen bu yuzden de rx8 dusunmuyoruz.
bir de rx8 in testlere alinmamasinin sebebi sifir olarak uretilmiyor olmasi.
Gözlem taraflı olmasına rağmen açıklayıcı olmuş teşekkürler. Ama bu araç 130bintl değil de 50 bin tl olsaydı iç mekanından lüks araçmış gibi beklentiye girtmezdik.En büyük sorun bizim vergi sistemimiz ne yazıkki. Gerçi subarular iç mekan konusuna çok fazla birşey vermiyorlar legacy olsun impreza olsun onu da eklemek lazım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bir şaka yapalım dedik ne cahillimizi bırakmışsın ne cühelalığımızı..
olmuş ...
kesinlikle değmez turbo yok bi sefer ve topgear evo gibi dergileri alın bakın değmez diyor aslen heleki türkiyede o fiyat verilmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)