fiorino ile nemo kapışırsa hangisi alırsa bundada o hesap motor aynı araç aynı amblemler farklı
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sabah sabah daha kargalar kahvaltı yapmadan soluğu Çekmeköy showroom'da aldım diyebilirim. Açılış 09:00 diyor bende 09:01'de kapıdaydım![]()
Açın kapıları huleeeyn, BRZ'yi göreceğim nidalarını tam atacakken, otomatik kapı açıldı da koşarak BRZ'nin yanına vardım.
Fiyatını göremedim, öğrenmek içinde o saatte ilgilenecek neşeli birini gözüme kesitremedimFırsatım olursa yarın bir kez daha BRZ'nin yanına gidebilirim.
Ahanda fotoğraflar,
![]()
1- Araç çok yüksek yay flnda kurtarmaz direk coil lazım
2- Jantlar gerçekten çok zevksiz duruyor
3- İç mekan kalitesi rezil o plastik kalitesi tuşlar hele ele o teyp nedir allah aşkına taksi teybi gibi
4- göstergelerde bana basit geldi gt-86 nın göstergeleri daha farklı daha sportfiti.
Sonuç olarak Toyota ince detaylarla ve ayrıntılarla bir adım önde gibi duruyor
50 bin euro eder mi kesinlikle etmez tam bir hayal kırıklığı...
bu aracın fiyatı bence 90-100 bin türk lirası arasında olmalıydı, daha fazlasını haketmiyor benim görüşüm...
Bir de çok pardon koltuk ısıtma var heralde araçta öyle gördüm
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya bu japonlar gerçekten cins ne gerek var böyle bir araçta koltuk ısıtıcıya be kardeşim, sportif detaylarla uğraşıcaklarına nelerle uğraşmışlar hey allahım![]()
Evet biraz basit kaçan ayrıntılar var. Misal kaputta amortisör yok, ee yuh artık 2012'deyiz el insaf bir amortisör koy be birader.
Bagajda stepne yok, yardım kiti var. Bagaj içeriden düğme ile açılıyor. Arkada diz mesafesi yok gibi birşey. Zaten arkaya birisi otursa kesin fenalık geçirir veya ileride klostrofobik olur.
ben begendim![]()
iç mekan plastik kalitesi klasik japon hala bi kademe ilerleyememişler çok adi gözüküyor.
LSD var mı bunda bilen var mı?
Belki bu arabanın iç kalitesi iyidir bilmiyorum ama japonların deri ve plastikle ilgili bir sıkıntıları mı var?
gösterge çevresi plastik, vites topuzunun derisi vs. çok yapma duruyor.
BMW filanda gerçek deri kullanmıyor, kapı tutacakalrı aşınıyor ama duruşu böyle değil.
100'den çok istenilen bir araba alman ve amerikalıların iç kalitesine ulaşması kanısındayım.
bir benmi direk eski esintileri fark ettim en basitinden arka koltukların tipi falan aşırı hoşuma gittibaya beğendim
74 model sehpa...
Gercekten ilginc eksikleri varmis arabanin:S ama yurtdisindaki fiyatlara bakinca mesela amerikada 25bin dolardan baslio, o paraya gore bence uygun bir arac, umarim turkiyede de fiyati abartmazlarda hakettigi fiyatlardan satisa sunarlar yoksa turkiye yollarinda bu arabayi gormemiz cokk zor olucak!! Bi ara 130-140 bin tl civari olucak die birsey okumustum, saka gibi bir fiyat umarim boyle abartmazlarda ulkemizde de bu arabayi yollarda driftlerde vslerde gorebiliriz!!...
yalnız subarunun içindeki teyp orjinal mikardeşim bildiğin navitechin teybi gibi bir teyp koymuşlar
şekil olarak mazdaya bakınca içerdeki detaylandırma kalite farkı bariz ortada subaruda hep bundan kaybediyor zaten. legacyleri bile öyle d segmentinde araba entering luxury sınıfı ama gel görki midsize gibi bir içi var.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Toyota GT86 Engine - YouTube
guzel bir video
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)