Abi bu dövme işi çok iyi yaa zaman geçiyor , denizde filan farklılık yaratıyor , kızlar böyle şeylerden hoşlanıyor ve basit bir iş merakı olan herkesin yapmasına yardımcı olurum![]()
liseli videosu ararken nereye geldim amk...!
daha birkaç gün önce prof dr yaşar nuri öztürk dövme ile ilgili gelen sorulara kuranda dövme ile ilgili bir ibrare olmadigini belirtti.. dini açidan günahmiş lanetliymiş fln gibi birşey demedi..kişinin kendisine zarar vermesinden bahsetti sadece.
yanliş bilgilendirme olmasin diye yazdm
kur-an'da ve peygamber efendimiz (S.A.V)'in dediği şekilde direkt olarak dövmeye değil insan vücudunu beğenmeyip birşeyler yaptırdığı için günah sayılıyor
ayrıca bilerek kendine acı çektiriyorsun orası ayrı bir meselepeygamber efendimiz zamanında kafir'ler vahşi görünmek için dişlerini bileyip sivri şekilde yaptıklarında da aynı şeyleri söylemiştir
teknik döküman değil kur-an herşeyi madde madde yazacak diye birşey yok bir maddenin anlamlarınıda düşünmek gerekir![]()
3 yıl bekledim düvme yaptırmak için. En son diyanetle bile irtibata geçtim. Dövme sonucu abdestin kabul olmayacağının kesinlikle yanlış bilgi olduğunu söylediler. Bunun bir günahı olup olmayacağına dair kesin bir bilginin olmadığınıda belirttiler. Vücuda bir zararı olmadığını belirterek sadece yaptırırken çekilen acının mübah olmadığını belirtti. Sonuç olarak diyanet bile bu konuda bu kadar net olamazken senin netliğin çok ilginç . Ben yeterli cevabı aldıktan sonra yaptırdım merak eden forum sitesinde sormaz zaten. . .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)