Eyvallah sağolasın :)
Printable View
ya Beşiktaş Mecidiyeköy şişli Alibeyköy Feriköy vs gibi yerlerde tavsiye edeceğiniz Ondo ayarında kebapçı - köfteci - pideci vs yerleri bir yazsanıza
haftada 1 muhakkak dükkandaki uşaklar ve eşleri alıp çıkıyoruz hep ondo hep ondo gına gelmek üzere :D
kanku fiyatları uçuk kaçık değil ben 3 tabak yiyorum mesela :D
bir kaç kere gittim öğlen yoğunluğundan olabilir belki ama ben çok beğenmedim açıkçası
astronomik rakam derken fiyat açısından değil senin yediğin tabak sayısı bakımından, esnaf lokantası tabak adedini duyduğumdan beri gözüme uyku girmiyo desem yeridir:D:D
kanku emin ol yemek konusunda accık aç gözlüysen o lokantada sende o kadar yersin bee :D
Mersindeki eve gittiğimde eve genelde Gökselden sölüyorum ben gayet güzeldi.
ankara eski sanayide acl ford servisinin ilerisinde ciğerci var küçük bir kulübede satıyor.ciğeri on numara :D
Tüm sayfaları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama Samatya Develi de gayet güzeldir.
Topkapı sarayı konyalı restaurant...2 döner 2 kola 70 lira verdim daha gidersem :D
Bornova merkez luci döner. Lezzetli ve ucuz. Bir de küçükpark namlı ciğer. Duble karışık ızgara + ayran + salata 10 lira. Gittiğinizde yer bulamayabilirsiniz. :D
soğuklar iyice başladı haftasonları için var mı güzel mekan önerileri şöyle manzaralı cafeler fln :)
Tayin Cağ Kebap Cafe Restaurant - Topselvi
yorum 1 tane yapılms ama ciddi anlamda güzel cağ kebabı yaparlar.
ezo gelin çorbasıda cok iyidir.
çalışanlarda sanırım hep aileden müşteriye bayağa ilgili alakalılar.
tesadüfen gittim yolum düştükce uğrarım oraya.
gkn dürümce konusunda aynı fikirdeyim bende arkadaşlarım cok anlattı diye geçerken uğradım tatsızdı.
kartalda dediğim yer yolun düşerse uğra özellikle 11-12 gibi denk getirirsen ilk cıkanlar dahada lezzetli geldi bana
bide aslında ondo dan sonra benim çöp şiş anlayışım değişti sanırım bi yerde 10 şişte gelirken diğerinde 2 şiş anca vardı. verdiğin parayı hiç hak etmiyor adana dürümde garnitürden etin tadını aldırtmıyor.
işyerim çok yakın aslında kartaldaki yere ama işte yemeklere dışarı çıkabilecek vakit olmadığından zor gibi o iş :) olmadı bir haftasonu yolu o tarafa düşürteyim ben :)
Afyona atandım yiyecek namına bişey yok, lezzet yok aç kaldım buralarda :)
kartalda hepet var kasap et mangal etleri çok lezzetli fiyatı da makul.
ankarada , ostim ofim iş merkezinde foruma üye "searock" deniz abimizin çok güzel bir mekanı var. Dönerius adı. iskenderun üsulü soslu et/tavuk dönerleri çok çok iyi , sevis dönerleri ve special leride çok güzel. ayrıca künefesi enfes :) bütün bu güzelliklerin yanında fiyat ise çok uygun ankaralı arkadaşların gidip bu lezzetleri tatmasını tavsiye ederim :)
edit: imla
Koray abi senin burdaki yazıları okuyup baya bi yere gidip memnun kalmışlığım vardır
Ancak bu menemen için aynı şeyi söliyemicem :D çok sevdiğimden dün denk düştüm dedim deniyim ama hiç beğenmedim ayrıca yaptıkları mutfak yerinin dışardan görüntüsüde hiç hijyenik değildi
Konuyu hortlatmak istiyorum :D
İzmir il sınırları içerisinde cok fena pis güzel gözleme ve açık ayran yapan yer varmıdır ?
Tek izin günüm pazar onu da güzel bir şekilde değerlendirmek istiyorum :)
izmirde fantastik bir yer söylüyorum yeni keşfettim bende
kelleci pala :)
enfes bi kelle-tandır-kokoreç-böbrek yenilecek mekan :D
kokoreç direk pişmiş tekerlek halinde geliyor baharat size ait ekmeksiz hüp hüp :)
dünden beridir tansiyonum çıkmış durumda acayip yedim:)
+ alkol var mekanda, fiyatlarda güzel.
oğlan anası mevkkinde otobanın hemen yanında. şu çoban eti ilerisinde kalıyor
Denizli için bayramyerinde kuyu tandır yemek isteyenler çok iyi avlu bazarda perşembe günleri babadagin meşhur tandircisi yapıyor bilginize
Ümraniye Atakent İstanbul Beyti yolunuz düşerse tavsiye ederim Beytisi güzel gerçekten.
Dönerci Celal Ustanın 200-300m ilerisinde.
silifkeye yolu düşenler çarşıda , ibo dayı'da kuşbaşı yemeden dönmesinler :)
Ankarada tunalı taraflarında naci geldi naci diye bir ses duyarsanız durun naciyi bulun yiyip yiyebileceğiniz en iyi ciğeri yemek için koşun :) internet sitesi vardı alo naci diye baktınız o taraftasınız arayın abimiz seyyar bakarsınız yakınlarda olur basar kontağa gelir ve ankaranın en ünlü seyyarıdır ;)
Ankarada önerebileceğiniz kokoreççi var mı ??? (Nöbetçi kokoreç ve pikolet harici)