Tavsiye edilen yerler ilk mesaja eklensin talebini destekliyorum. Şehir şehir, dükkan dükkan belli olur. Sayfaların arasında aramak derdi olmaz.
Yalnız tokum ama yine de şu ciğerlerden canım çekti. Gideceğim Horhor'a.:D
Printable View
Tavsiye edilen yerler ilk mesaja eklensin talebini destekliyorum. Şehir şehir, dükkan dükkan belli olur. Sayfaların arasında aramak derdi olmaz.
Yalnız tokum ama yine de şu ciğerlerden canım çekti. Gideceğim Horhor'a.:D
bazen bu foruma lanet ediyorum...
İzmit:
Döner: En güzel göneri yapan Katık Döner'dir tartışmasız. Çift lavaş, bol malzemelisi bir harika! :D
Katk Dner
hocam öğrencilik devam ediyor mu? :D ben hayatımda bu kadar kötü döner yemedim üstelik içine turşu patates atmışlardı.. bir de bunu bursa da dönerin iskenderin anavatanında utanmadan satıyorlar döner diye.. öğrenciler bayılıyor doyuruyor diye ama benim içim almadı..
Zeytin yağlı ev emekleri- Zeytin
İzmir Buca Seyfi Demirsoy hastanesi yanı.
saat 12-13 arası gitmek lazım.
bartındamı yedim safranboludamı hatırlamıyorum ama tombik diye değişik bir döner yapma sitili vardı oralarda meşhurmuş güzeldi yolu geçen olursa
Ankara'da...
...kokoreç için Gençlik caddesindeki Pikolet. (İzmirliler gitmesin onların kokoreç mekanları daha güzel.)
...iskender için Belpa'nın yanındaki Uludağ Kebapçısı Cemal-Cemil Usta.
...kaburga dolma için herhangi bir Recep Usta.
...kebap için Gençlik caddesindeki Düveroğlu.
...sushi için herhangi bir Quick China.
...brasserie, cafe & bar için Filistin caddesindeki Kitchennette.
...mantı için Çiğdem mahallesindeki Dostlar Mantı.
...pizza için Çayyolu-Mesa sitesi içindeki Pizzahouse.
...balık için Ümitköy Beğendik'in oradaki Cundayı önerirler bir türlü gidemedim. (Giden varsa yazsın :))
...balık için Çukurambar Martı.
...poşet üzerinde köfte salata domates konsepti için 7.cadde'de sokaklardan birindeki Roka.
...makaron isterseniz GOP'da Turan Emeksiz Sokak Macarons d'Antoinette.
...köfte için Ostim karakol'un yanındaki sokaktan girince hemen solda kalan Tek İnegöl Köfte. (14.30-15.00'den sonra bulmazsınız kapatır.)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepsine gözü kapalı gidebilirsiniz.
Dipsoru; Ankara'da pilavcı var mı yau? :)
İstanbul' da yenilecek en şahane döner Cevahir avm' nin yan sokağında (kadıoğlu hastanesi'nin sokağı) ki hacı dayı dır..
Daha iyisine rastlamadım..
Antalya İçin Yemek Vakti :D
Serik'te, Kıymalı Tost
Aksu'da,Aksu Köfte
Antalya Merkez,Bolu Dağı MAngal evi,Antalyaspor büfe Yengen
iskenderun primall de kırmızı dönerin psikopatını denemiştik birgün arkadaşla. adama antepliyiz abi bize acı sökmez demiştik alıp masaya geçtiğimizde çok rahattık başladık yemeye... 2. ısırmamda gözlerimden yaş gelmeye başladı ve öylece bırakıp gittik masaya hatta çaktırmadan burgerden milkshake almıştık ahahaha ciddi acı tavsiye ederim parayı çöpe atmak için bire bir :D
istanbulda döner kavacık/bayramoğlunda yenir bu arada. cevahirin ordakini bilmiyorum ama
Ankarada denilen yerleri bulamam galiba daha basitce kizilay civarlarnda ve 7. Caddede boyle et urunu ne var :D
Kendi basima bulayim bari ben....
Denizli bayramyerinde kebap yemenizi tavsiye ederim ama sabah kahvaltısım yapmadan saat 11 civarında :D
http://i46.tinypic.com/9vbpfa.jpg
İstanbul Maltepe Tugayyolu Dönerci Ali Usta yı tek geçerim gerçi 2005 teki lezzeti yok ama olsun
Kırım Çiğ Börek
İzmir Bayram Yerindeki, Kırım Çiğ Börekçisi.
Muazzam bir lezzet. Kıymalı ile başlayıp, peynirli ile bitirin.
384 Sokak No: 30 Bayramyeri / İzmir
meşhur yer derken kebapçı enverin namı var başbakandan sanatçılara kadar herkez kebapçı enverde agırlanır ama ben 2. ticari yoldaki kebapçı kadiride tavsiye ederim ilk pişen kebap 11 civarı çıkar 2den sonrada olur ama pek keyifli olmaz kurumaya başlar ve seçilmiş olur :icon_tup:
Denizli bayramyerinde
dört çeşme mevkiinde köfteci kadirden şiş köfte adana üstünede kaymaklı tahinli kadayıfını yemenizi tavsiye ediyorum
Babadagdan kuyuda tandır kebabı
Tavasta pide üstünede ballı tahinli pide
Tavasta fırın göveci
Istanbul fatih de aksemsettin mah. Emniyetin ust tarafi oluyor.
Oz kilisli, lahmacun konusunda tek gecerim...
İzmirde Şirinyerde forbes in girişinde arka sokakta Keyf-i Lezzet var Soğan Yahnisi Zaten spesyalleri.
Ev yemeği tarzında çalışıyorlar. Şevketi Bostan da çok güzel ama herzaman yapmıyorlarmış.
Kadıköy soğukçu çağlar :D soğuk sandwiç yapıyor. babadan oğula kalma bi tezgahları var. akşam 8 den sonra açık.
bir buçuk'ta çıtır tavuk ve acı soslu kanat
canım ciğerimde ciğer
düzcede gece fikoreçte kokoreç iyi gider :) merkezde ziraat bankası yani.sahibi fikret fikoreç lakabı :)
antep ve adana mutfagının bulundugu yerde bizim yazdıklarımız cerez kalıyor :D
ist anadolu yakası en iyi lahmacun nerde arkadaşlar ?
Bir çok yer var ama şu konuyu görünce aklıma ilk gelen ve yaklaşık 1 senedir gidemediğim, çok özlediğim:
Kemeraltı Mah. 866 Sk No:14, Kemeraltı /konak/İzmir
(0232) 425 1263
Doyuran Manisa Kebabı.. 2.katta o minik camlarının önünde, eski sürahilerde gelen ayranla yenilicek ooff ooffff...
http://media-cdn.tripadvisor.com/med...nisa-kebap.jpg
Yav arkadaşlar bir fikir verin. Akşam hatunla buluşcaz. Avrupa Yakası'nda şöyle güzel bir yemek(fazla öpmeyecek) nerde yeriz?