Ankara'da Dayının Yeri var Çetin Emeç Bulvarının oralarda bir yerde tavsiye ederim :)
Printable View
Ankara'da Dayının Yeri var Çetin Emeç Bulvarının oralarda bir yerde tavsiye ederim :)
beylikduzunde zaman kebapta sis kebap yenir tavsiye ederim harika otesidir
Mersin Kushimoto sokağında yer ayırt etmiyorum her tarafında atom isteyiniz tavsiye ederim :)
antalya da köfteci
meydan aksu sımsek köfte
istanbul anadoluda ne yenir ne içilir tavsiyesi olan ?
Et seviyorsaniz 500 evler tarafta alifuatpasa metro duragins cok yskin biyer var.birahane tarzi biryer.yerin adi sancak..et yicem derseniz gidin ama birdaha birakamaz ayrilamazsiniz bunu gozonune alarak gidin sonra bana kotu konusmayin nerden bulastirdin die
antalya korkuteli şişci ibo.. antalya aksu şimşek köfte piyaz :)
kayışdağı
adanalı hasan kolcuoglu
muazzamdı.
anadolu yakası tepeüstü LİDER PİDE
b.evler tarafında sağlam kokereç yapan bir yer varmı uzun zamandır aradığım kokereçi bulamadım baharattan anlayan eti lezzetli bir yer lazım
hsonu ankara da olucam. nerde ne yenir ? :)
tabiiki esatta aspava :)
Benden once yazan olmustur belkide ama Kemerburgaz mis kofte veya bitisigindeki donerci, salas meyhane isteyene Emirgan sicanli meyhanesi, biraz lukse kacip lezzetli et yiyim diyene Kalender ordu evinin ust tarafinda Kalander Tepe restaurant, bunlar icin Istanbula heran gidebilirim :D
İstediğini seçebiliyormusun, yoksa 1 lahmacun denildiğinde 7 tane vıcık vıcık yağlı lahmacun ve bir kebap dediğinde tahta tezgah üstünde acının Allah'ının olduğu vıcık vıcık ve sayıyla konulmuş ne olduğu belirsiz etler mi geliyor?
Adana'daki kolcuoğlu ile İstanbul'daki kolcuoğlu arasında dağlar, tepeler kadar farklar var, Adana'da ücretler 4'te 1'i olduğu gibi birader bana sadece acısız hede höde höy kebap getir dediğinde hay hay diyerek varla yok arası yağı olan bir et geliyor. Masaya getirilen bin bir çeşit ücretsiz meze ve yeşilliği saymıyorum.
İstanbul'daki kolcuoğlu resmen soygun ve 2 ayrı yerde yediğim (ikisinde de fix menüydü, selamiçeşme ve çekmeköy) etler ve rezalet ötesi lahmacunlardan sonra istanbul'da kolcuoğluna tövbe ettim.
İstanbuldaki Kolcuoğlunun adı var tadı yok