Al benden de o kadar. Haramideredeki de bi o kadar kötü..
Printable View
Şu kırmızı-siyah logolu gerçek kolcuoğlu zaten İstanbulda yok bildiğim kadarıyla. Kolcuoğlunda hiç yemedim, adana vs. türü kebap pek sevmem ama hakkında sürekli şikayetler var.
Marka olmanın verdiği bir rahatlık olsa gerek.
İdealtepe sahilde Pişşti mangalbaşı çok nezih ve güzel bir mekan, ister kendin pişiriyorsun istersen pişirip getiriyorlar. Alkolsüz şekilde 4 kişi - 2 duble rakı ve 4 alkolsüz içecek dahil - 220 lira hesap ödedik ve kimsede lokma yutacak yer kalmamıştı. :D
Ümraniye'de Lider Pide ve Dönerci Celal Usta .
Fast Food tarzıda Kadıköy Şöhretler:D adamlar yıllardır ufacık bir büfeyle bütün Kadıköy'ü doyuruyor.
Kadıköy diyince aklıma geldi, gece vardiyalarının vazgeçilmez durağıdır Kadıköy Asker. :) Forumdan da çok giden var yakalıyorum arada :p
bu arada diğer illerde gitdiğim güzel yerleri de belirteyim ıspartada iyaş parkın az gerisinde modern evlerde mangalcım var antalya yolu üzerinde hem ucuz hem mangal tadı süper ıspartada yaşasam oradan çıkmam heralde örneğin 1 kilo tavuk pirzola + salata + közlenmiş biber domates +1 litre kola 18 liraydı 3 etleri vs cok güzel tam mangal tadındaydı
ankarada etlikde özler döner ve aoç döneri gibi döneri türkiyenin hiç biyerinde yemedim en iyisi onlar
manisa midyeci nebi usta
manisa sanayii sitesi köfteci talat
manisa merkezdeki cağ kebabcısı
manisa ali baba kağıt köfte
izmir 3. sanayii kumrucu serkan gerçi bu ara bozdu falan deniyor.
izmir çamdibi kokoreççi asım
güzelbahçe balık pazarının başlangıcındaki büfede balık ekmek
küçükpark universite 2 hertürlü kahvaltılık boyoz vs.
şanlıurfa 2 kebap
manisa akhisara giderken ulaştırma bakanlığının yanında menekşe kilo ile et
şimdilik bunlar geldı aklma
etlikde özler döner iskitlerde dediğim keko babanın yeri iskitler milangazın hemen arkasında kücük dükkan cok iyidir fiyatları da iyidir emek de çukurağa sofrası etlikde antaresin önünde etlik mangal etlikde şişman kumru da kumrusu ayvalık tostu gayet iyi etlik taraflarında oturduğum için genelde oraları biliyorum :D
Sariyer camellia pizza ve makarna 10 numara 5 yildiz tavsiyemdir
Tuzla filizler köfte
o eti gordum yarın ılk ısım angusa gıtmek :D
Tekirdağ Özcanlar köfte
Tekirdağ Balkan pastanesi - dondurma çok iyi
Çanakkale Yalova balıkçısı - mezeler efsane, güveçte ahtapotu rakipsiz
kartal ovalı
dönerci ali usta ( eskisi gibi değil ama )
tuzla meraklı köfteci
bursa köfteci yusuf
ümraniye lider pide
tekirdağ özcanlar
Ankara aoç , pikolet, kıtır a gittim bi profesöre gitmedim pikoletin yanındaydı o da .
Ne desem İzmirdeki kokoreçi Ankarada bulamayacağız gibi.
İzmirde Kokoreççi Baki Usta favorim ardından Çamdibi asım usta gelir.Baki forum bornovanın orada var ama asıl merkez karşıyaka şemikler ,ben öyle güzel kokoreç yemedim ,süt kuzu :)
adapazarı köfteci ismail.
Bende dünyanın en kötü iskenderini yapan 'mağaza' yı söyleleyim.. HD
ümraniyede atlas hastanesinin karşısında yada ticaret lisesinin diyim. bağdatlı ocakbaşı var dürümünüde seviyorum içli köftesinide künefesinide:)