bir dahakine onbaşılara git hocam :) memnun kalırsın , zaten bu kebabı , ciğeri fazla lüks ve pahalı yerde yiyince lezzetli olmuyor , az tenha daha salaş yerler çok daha lezzetli olur her zaman ::)
Printable View
Yok değil, zaten Zorlu Holding karşısında bir tane yer var :) ve o cadde üzerinde de bildiğim ya da aklımda kaldığı kadarıylada başka yemek yenecek bir yer yok.
Koordinatlar veriyorum, google maps'e yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın :D
40.993749,28.699016
antalya speclerini belirtiyorum :D
çorbacı olarak paçacı şemsi.
kebap olarak güneyliler
sultanyar
sulu yemek pide için kent etlipide
çeşme kumrucusu
şişçi ramazan şiş piyaz
aksu aslım şiş köfte piyaz
tatlı olarak baha tatlısı yeni sanayi
kabak tatlısı içinse paçacı semsi doyum lokantasını öneririm.
Manisa'da Ali Baba Kağıtta köfte var tavsiye ederim Süperdir.
Yeni foça girişindeki Sakıpağa dinlenmenin karşısında salaş bir mekan var Sun restorant diye. Akşamcı mekanı gibi biryer. Ete ve rakıya doyuyorsunuz hesap az gelince mutlu mesut ayrılıyorsunuz. sonraki birkaç gün ağzınızda sucuğun tadı kalıyor ama garip bir tat :D
Gönen'de köy Konağı var güzeldir.
Pınarhisar Sütlüce köyünde oğlak çevirme iyidir.
Muğla Çınar köfte
Çanakkale 'den izmir yönüne giderken Ayvacık sapağının oralarda sağda Öğretmenin yeri var kuzu çevirme müthişş
Kırkağaç-Akhisar istikameti 10.km olması lazım sol tarafta biryer var mangal işi iyidir, etler güzel.
konuyu güncellemiş olayım :D
bu hafta akhisara yarışlara gideceğiz nasipse köfteci ramizden başka gidilecek başka yer yok sanırım manisa içide olabilir ne yenir ?
diğer hafta içinde nazilli kuşadası taraflarında ne yer ne içilir önerilere acıgım
30 ağustosta annemleri hanımı falan alıp çanakkaleye gideceğim.
Çanakkale taraflarında günübirlik gidilebilecek ve gezilecek yerler nerelerdir birisi yazıversin :)
ANKARA
Kokoreç - Nöbetçi kokoreççi
Döner - Mutlu döner (Güvenlik caddesi) ve Özler(etliktekinde)
İşkembe- Bestekardaki Rumeli İşkembecisi veya Basınevlerindeki Pala'nın yeri...
Köfte- Maşalı veya Keçiören et park
Brunch-Çukurambar Liva (uzun süredir gitmiyorum en son ne oldu fikrim yok) :)
Pide-Akat pide kebap (kuşbaşılısı harika)
Esattaki aspavayı merak ettim baya bi herkes orayı yazmış bi ara orayada gidelim bakalım keşif yapalım :)
Konuya bir güncel çekelim,
Selamlar Pazar sabah kısmet olursa İzmir'de olacağım Alsancak, Kordon taraflarında eşim ile birlikte kahvaltı yapabileceğimiz temiz, leziz mekan tavsiyelerinizi bekliyorum, güzergahım gereği karşıyaka vs. o tarafa geçmem zor tekrar otobana bağlanıp Muğla'ya devam edeceğim, İzmir'li arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
şaşmazda adil raz var bilenler vardır muhakkak mezeleri ve lahmacunu çok güzel tavsiye ederim
kordon tarafında mekanların çoğu birbiriyle aynı kaliteyi sunar. standart bilindik olsun diyorsanız baks var, diğer türlü kahvaltı için kordonda bir tur atın içinize sinen mekana oturun hem kordonu da turlamış olursunuz, limana doğru değil de cumhuriyet meydanına doğru giderken daha nezih, kaliteli yerler var aklınızda bulunsun..
kordon değilde mavişehir tarafında bi yere götürmüştü erdem bizi muazzam bi mekandı :)
inciraltı taraflarınada gidebilirsin yavuz çiftekumrulara :)
Bornova taraflarında kokoreçe gidebilirsin asım ustaya :D
ankarada ortaklardaki gibi çöp şiş yapan yer bilen varmı acaba :)
Abi yazdım hepsini bir kenara teşekkür ederim, sabah saatlerinde orda olacağım için kokoreç ancak 1 hafta sonra dönüşte olabilir :D birde çok ters istikamete çıkmakta istemiyorum mavişehirde gittiğiniz yer neresi acaba özellikle tavsiye edilen yerlere gitmeyi tercih ediyorum bu tip konularda :)