http://www.facebook.com/babileziz
siirt yemekleri ve fantezi kebaplar yiyebileceğiniz mekanım...
Printable View
http://www.facebook.com/babileziz
siirt yemekleri ve fantezi kebaplar yiyebileceğiniz mekanım...
Basit bi yerdir ama döneri on numaradır.
GMK bulvarından maltepeye giderken Sümer2 sokak girişindedir.
Özge Piknik
Kızılay Mh., 06430 Ankara, Türkiye
+90 312 229 8035
https://lh5.googleusercontent.com/-H...00/KRC+005.jpg
antalyada çoğu kişi köfte diyince aksu köfte falan der antalyaya gelen arkadaşlar sakın aksu adı altındaki köfte ve piyazı yemeyin antalyaya yolu düşenler muhakkak ulupınara uğramalı köfte ve piyazda eski sanayide piyazcı ahmet son nokta piyazı yemeye doyamassınız
neden aksu ya gidilmesin ?
ıstanbul kosuyolunda ceviz agacında tatlı yemeye doyamıyor ınsan.. o tarafa yolu dusenler en azından bır tatlı yemek ıcın ugrasınlar kesınlıkle pısman olmazlar..
bu arada pılav deyınce akla unkapanı ayvaz usta gelir..bir arkadasta hatay sarmasık durumu onermıs sonuna kadar hak verıyorum
Ankara'da;
leziz kebaplar ve et yemekleri, özellikle terbiyeli kuzu şişi; köşebaşı restaurant..
mercimek çorbası; esat'ta devrez..
çukuraga'nın ustasının açtığı bahçeli'de sar kebap
et döner; etlik özler döner,
adana dürüm; cebeci'de nazar dürüm.
dürüm için; esat'daki özçelik aspava (24saat açık)
rakı balık için; gölbaşı beykoz
lahmacunları ve kebapları için; çayyolu düveroglu
kebap; hoşdere tavacı recep usta
waffle için; bahçeli levent
tbone için; tepe prime butcha
tantuni için; beşevler korykos tantuni
Şömine başında adana kebap, kaburga, dondurmalı dankek için; Çadır Kebap
Baklava için;konya yolu hacı baba
Pizza için; little caesars
kokoreç için; anıttepe pikolet
meşhur konyalı kebapı da abimin olduğu için önereyim :)
aklıma gelenler bunlar.. :)
Kadikoy rihtim- asker abi
acılı ezme = bizimevdeyenir.com :)
Ankara tava: Boğaziçi Lokantası, Denizciler Cad. Ulus
Köfteci Yusuf sıkıntılı aynı durum ben ve götürdüğüm kişilerdede oldu zaten o kadar bol porsiyon o fiyata mümkün değil.
Benim tavsiyem o güzergahta köfteci Yusufu geçince Yalovaya doğru giderken Orhangazide Orhanın Yeri vardır . Saç Kavurma on numara peşindende patentli Dualı Tatlı yenir :icon_tup:
Eminönünde doğubank ana giriş kapısı sağında kalıcak şekilde devam et. 50-60 metre sonra solda kokoreççiler başlıcak dar bir sokak oraya gir biraz ilerde kuyruğu dışarı taşmış bir şekilde pasajın içinde görürsün zaten ali ustayı. Şahsına münasır bir adam :)
Not: Daha dün Bursadan dönerken herzamanki gibi Köfteci Yusufa uğradık. Bende senelerdir yerim herhangi bir sıkıntısı olmadı. Köfte üstü kaymaklı ekmek kadayafı ama yarım porsiyon söyleyin ben tam olanı bitiremiyorsam hakikaten çoktur :) + olarak sucuğuda gayet iyidir..
Baklava ve herturlusu - Karaköy güllüoğlu
denizli bayramyerinde hacı şerifin tatlılarını denemelisiniz irmik helvasıda ayrı güzeldir
http://i54.tinypic.com/dxxp9c.jpg
hangi dükkana gitseniz yada markete bulabileceğiniz bir içecektir özellikle eski zaferi tavsiye ederim birde yeni zaferi var o eskisi kadar güzel değildir
http://i55.tinypic.com/121rjae.jpg
Denizli'ye ek olarak;
+ Bayram yeri mevkii, kebapçı ender
+ Bayram yeri mevkii, dönerci yaşar
+ Çınar mevkii hatay dürüm
+ Sümer mevkii akçeşme kokoreç
Kimse söylememiş galiba ya da ben görmedim.
En iyi seyyar köfteci Orjin Köfte-Eski Ali Sami Yen arkasında.
Pardon Abi görmemişim :D
Yeni yerler gelsin o zaman. İkitelli'de Afiyet diye bir yer var tam sanayi kısmının orada. Altı kasap üstte kasaptan aldığın ürünleri pişirtip yiyebiliyorsun ama etler lokum tavuklar enfes :D Siteden Tarık Abi sayesinde tanıdım orayı.
Meşhur pilav evi var Etilerde bebek yoluna inerken nispetiyeden şiddetle tavsiyemdir
Sanayide bolu lokantasinin kabak tatlisi kaymak irmik helvasi tahin ve cevizli tatlisinida tavsiye ederim :) enerji icin birebir
Tekrar yazıyım..Şişhane Sushi Express..
Eğer çin ve japon yemekleri ile ilgiliyseniz her yerden iyiler diyebilirim(butik iki yer dışında)..Balıklar taze,roll pilav gibi gelmiyor malzemesi bol.Noodle konusunda da baya iyiler. ve çin böreği de çok iyi.
Altunizade'de " Hakiki Kebap" öneririm. Beytisini deneyin..
Artvine gelen varsa veya gelmeyi düşünen cağ döner yemesini şiddetle tavsiye ederim :)
Kemerburgaz ( kardeşler lokantası ) meşhur kurufasülyeci ve ona çok yakın tulumba tatlıcısı var.Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Tulumba 14:00 gibi bitiyor bilginize :)
Abi mükemmel köfte dürümü vardır. Ben de çok giderim oraya. Hatta az aşağısında Yeşil Vadi diye bir cafe var. Nargilesi bayağı iddalıdır ancak çoluk çocuk yeri değil ağır abiler gider. Her Perşembe Kurtlar Vadisi izlenir falan. Ezel dizisini full orada izlemiştim ben. :D
Etiler Lisesi'nin önünden geç, ilk sağ'a dön yol bitiminden sol'a. Yol yokuş aşağı gider. Yolu takip et kıvrımlı yoldan sonra az bişey daha gittikten sonra sağda göreceksin...
Ewet gelıyor:)))
Besyuzevler gazıosmanpasa da Yenımahalle koftecısı Muharrem Usta
Kofte baska yerde yok. Subesı yok, pazar gunu yok
Metrociyt'de ISOT lahmacun..
karisik izgara tavsiye ederim..