Dur o zaman ben yarın gidip bir onay vereyim ona göre ayarlarız modifik birşeyler
Dur o zaman ben yarın gidip bir onay vereyim ona göre ayarlarız modifik birşeyler
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Kanatçı haydar tek geçerim kanat olayında bahçelievler mahmutbey yoldunda iki tane var yol üstü ve arda olan aradakine gidin!
Denizli Doktorlar Caddesinde kurufasulyecide iyidir
altındağ tiyatrosunun önünde kokoreçci nihat kaptan var muhakkak kokorecınden yerin derim25 30 senedır bızım mahallede kokoreç satıyor ve ankaranın bi çok yerinden geliyolar yemeye yolunuz düşerse yenidoğan tarafına kesinlikle yiyin fiyatda normal 7.5 veya 8tl idi sanırım
çorlu star kokoreç, meşhur unkapanı pilavcısı , fulya tesislerin ordaki meşur dürümcü ugrak yerlerimdir, avrupa yakasında florya civarı tavsiye edeceginiz tantunici varmıdır, bu arada konuyu takipteyim.
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Edirne;
Saraçlarda Tava Ciğer Aydın.
Köfteci Osman'da köfte.
Öğrenci için Pazaryerinde, Köfteci Hüseyin. Özellikle bugün bir görüntü gördüm.
Kapının yanına iple çakmak asmıştı![]()
Fındıkzade Oğuzhan yokuşunda fiori döner,dışardan salaş ve küçük durur ama döneri mükemmeldir
Büryan; kadınlar pazarı Şeref Usta
- AOS-
vedat işkembe istanbul idealtepe istanbulda yediğim terbiyeli işkembe çorbaları arasında ilk 3 e girer yolu bu taraflara düşen olujrsa orta kıyım içsin
akhisar gürlüoğlu köftecisi piyazı keşkek i kesnilikle pişman etmez dua edersiniz.
akhisarda söğüşçü doğan da var akhisar sanayii içinde oda iyidir ufaklığımdan beri doğan abi on numaradır.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Dürüm : Demet 1.cadde Şanlı Dürüm
Olmazsa olmaz dürüm : Esat Aspava ( ama 3'ü yanyana olan degil en başta tek olan aspava en lezzetlisi orası bence )
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
İzmir Tavacı Recep Ustada
Kaburga Dolmasını mutlaka deneyin.
Bu zamana kadar böyle bi et yemedim.
o et lokum gibi ağzınızda dağılıyor misss
Everyday I ** çapuling...
Bayramyeri otobus duraklarinin orda Mavi Köşe Lokantasinda Ev yemekleri ve corbasi guzeldir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)