Arkadaşlar bornovada doğrudüzgün kokoreç yapan yer yok mu?
Arkadaşlar bornovada doğrudüzgün kokoreç yapan yer yok mu?
2 gün önce bursada köfteci yusufa durdum burda bir kaç kişinin önerisine göre çok lezzetli köfte yapıyorlar adamlar yolunuz düşerse kesin uğrayıp köftesini yemelisiniz hızlı servis köftenin lezzetli oluşu ve ödediğiniz hesabın çok uygun olması cezbedici![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
izmirde kahvaltı için kordonda alsancakta filan özellikli bir mekan bilmiyorum bende. belkide öğrenemedim halen.
ben olsam madem istanbuldan geliyorsunuz izmire girmeden çiçekliköye girer güzeeell bir kahvaltı yapar ordan direk otobana geçerim.
Arkadaşlar Bir Etkolikseniz ve Kusursuzu arıyosanın inanılmaz fermantesiyle ve lezzetiyle üstelik istanbuldaki çoğu isim yapmış mekanın ürün aldığı FERAS ET i şiddetle tavsiye derim
Göztepe Minübüs Yolu
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Ankara açık ceza infaz kurumuna bağlı sosyal tesısınde Koftecı Rami Serbest in kaşarlı köftesi tarif edemeyeceğim kdr lezzetli.. Ayrıca bu tesıste calısanların tümü hükümlü mahkum.
Baltepe Pastanesi Fatih İST.: Yavuz selım den carsambaya cıkan caddenın solunda.. sutlu tatlıları mukemmel. 1956 da kuruldugu gıbı duruyo.. adam tabakları bıle degıstırmemıs
2 senedir özel sebeblerden ara ara antalya ya geliyorum .2 aydır buradayım şu anda.
Sabah:
Tapas veya sıradaki bistrolar tercih edilebilir.Değirmen in açık büfe kahvaltısı da güzel ( terra city)
Öğlen:
sultan yar özdoydum konyalılar 7mehmet yada Antalya spor büfe.
Akşam:
lara balık evi serpme balık evi yada yukarıda saydığım et üstüne yoğunlaşanlar.7 mehmet.
sabaha karşı
Cigerci eyüp usta dürümcü bedri kokareççi hilmi Antalyaspor büfe..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
İzmirde mümkünse KSK tarafında en iyi gidebileceğimiz arabalı dürümcü? (Adana-Urfa vs)
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Orhangazi köfteci yusuf , gemlik bursadada şubeleri açıldı sanırım o yollardan geçip uğramamak ayıp.
Antalya'da izmir usülü kumru Çeşme Kumrucusu tek geçerim.Antalyaspor taraftarlar iso falan yalan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)