Akhisar yarışları yaklaşıyorManisa Akhisarda Köfteci Ramiz iyidir
Keşke imkan olsa da yapabilsem.. Hele bu sene düğün, dernek varken imkansız.. Hayvanın beslendiği yer gerçekten çok önemli; geçen yaz altınolukta yazlıktaki kasaptan aldığım pirzola gibisini de ömrümde yememiştim mesela.. Nereden, nasıl beslendiyse enfesti.. Günaydınmış, vinomuş hepsi halt etmişti yanında...
İstanbul'da da olabileceklerin en iyisi ile idare etmeye çalışıyoruz, ne yapalım![]()
Ankara-- Zigana pide kesinlikle gidilmesi gereken bir yer. A city avm nin yanında kalıyor.
Eskişehir-- Abdusselam balaban kebabı. Büyükşehir belediyesi arkası pasaj içi.
Eskişehir-- Yatık dönerci yusuf. Vişne evleri civarında.
Eskişehirde ciğerci ahmette harran tavuk yenir.
Antepte küşlemeci mehmet ustada küşleme yenir.
Maraşta yanyanacı da yanyana yenir![]()
![]()
Bursa Garaj İskender (Levent / İstanbul)'da güzel bir iskender yenirYıllardır yazlığa giderken bursa'ya girer iskender yerim, daha tadını unutturan bir yer olmamıştı son 1.5 yıldır buradan yiyorum afiyetle. Çok lezzetli tavsiye ederim.
Adana'da birbiçer'de bi kebap yiyeceksin, sonra kendinden geçeceksin![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
çok arkalarda kalmış konuizmirin adı geçen tek konu
,
ksk da işkembeci arıyordum 34 sayfayı okudum bulamadım.
sanırım bostanlı doyurana geçeceğim birazdan
Konuyu güncel görünce ağzınızı sulandırmak ve bana küfretmek için bi umut resim koyup koymadığıma bakmaya geldiniz di mi? Oğlum koysam ne olacak sanki. bi kısmınız sadece küfredecek. bi kısmınız mutfağa gidip salçalı ekmek yicek diger şanslı kesimse çıkıp dışarıda yemek yicek. *** yesinler. oh
açım![]()
Fethiye'de Dönerci Cezayir Usta'da et döner yedim bugün fena değildi denenebilir.
Antalya'da Et Döner yemek istiyorsanız Arzum'dan başkası teneke.
#eksikpazar
İstanbul Kasabı
Çatalca / Kestanelik köyü
Yeri biraz ters ama çatalca tarafına yolunuz düşerse tavsiye ederim. Aslında mekanın köftesi ünlü ama külbastı ve sucuğu benim favorim.
Sosisli için en sağlam yer Moda Hot Dog soslarıda çok iyiydi, uzun zamandır gidemedim inşallah duruyordur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)