bahçelievler, kupa nın oralarda ne yenir ?
Tavsiye edeceğiniz yerler var mıdır ? Servis vs yapan ?
ankara balgatta bır cok mangal yerı var bırkacına gıttım ama meze cesıt fıyat olarak bunlardan suan hangısı en ıyısı gıdenlerden yorum alsak ?
Nuruosmaniye girişinde sağda sultanahmet köftecisi var yeri ufacıktır köftesi ve kadayıfı gerçekten güzel fiyatları uygun.
sabahları katmer yemek için Zekeriya ustaya gider insanlar. ben sevmiyorum sabah sabah bayıyor midemi.
küşleme kebap için halil usta. genelde karışık kebap servis ederler. eğer kalabalık değilseniz sadece küşleme söyleyin derim.
baklava için kesinlikle koçak baklava. .imam çağdaştan almayın.
şöbiyet için zeki inal.
koçak baklavanın şöbiyeti de güzel ama zeki inal bir tık üstü.
imam çağdaş turistik demiş üstad doğrudur ve fakat imam çağdaş ne kadar turistikse halil ustada o kadar.sadece biraz daha salaş.
imam çağdaşı da deneyin bence.
ali nazik için özellikle.
afiyet olsun
Ankarada ayak üstü lezzet sevenler için yeni buldugum bi yer tavsiye edeyim bende.... harikalar diyarına giderken yolun karşısında Ford başerin yanındaki Bp nin içinde ciğercim diye bir yer var , salaş felan ama ciğeri lezzetli ve fiyatlar güzel denemeye değer![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Özcanlar bayağı kötü bir köfteci, ben hiç beğenmedim nedense.
özcanlarda yemiştim ama yıllar önce bursalı olarak yemediğim ünlü köfteci kalmadı . farklı bir kuşağa geçince bozmuş olabilir . bilemiyorum . o zamanlar iyi idi . 6-7 yıl önce
ıstanbulda varmı şöyle güzel iskender kebap yapan yer hele bide başakşehire yakın olursa tadından yenmez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)