Hacı abi bazen bi çıkıyoruz arkadaşlarla
ya pizza , karışık , çorba , pide
başka hiçbirşey yok
yani yanlıs anlasılmasın bu dediklerim yemek begenmiyor vesaire gibi olay tamamen yediğiniz yemeğin fiyatı ve kalitesi lezzeti ile alakalı
mesela ankara / istanbul
çeşit lezzet fiyat oranları çok iyi
fakat izmirde öyle değil
atıyorum ıslak hamburgeri adam akıllı yapan yer yok
boyoz boyoz cok agza takılmıs ama gunun herhangi bir saatinde adam akıllı boyoz yemek isterseniz maalesef öyle bir dünya yok bulunmuyor
kumrucu lar çeşme ve etrafı alayı fasa fiso uludağ limonata dolapta / menüde el yapımı fiyat 10-12 tl ya böyle sacma yerler yuzunden yemek secemiyoruz
ksk de en gözde pide salonu var 4 senedir gideriz
fiyatlar ve lezzet maksimum orantlıydı sonra fiyatlar %25 arttı lezzet aynı kaldı % 35 arttı lezzet bozuldu su anda %40 arttı lezzet namına birşey yok
diceğim o ki parasının hakkını alan kaliteli bol ürünlü vesaire değişik aspava vs tarzında yerler ilgimi cekiyor .
İstanbul'da tercihen Avrupa yakasında yıldönümü kutlanabilecek güzel bir restaurant tavsiyesi verebilecek varmıdır?
Beşiktaştaki Barbaros Cafede sakın olaki hiçbirşey yemeyiniz.. Bimden aldıkları ürünleri mikrodalgada ısıtıp getiriyorlar![]()
Kardeş Ctesi olmasın Fransız-Cezayir sokağına bakmanı öneririm. Çok güzel manzaralı yerler var teraslarında.
Birde Pera Palas Otelinin terası çok güzeldir, akşamları rest. 12'den sonra lounge oluyordu hale öylemi bilemem...
İncik değil. Cikcik.
Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında.
Sürmeli Otel'den yürüyerek 6-7 dakika.
Yanında da, içinde ağaç olan kahve var. (Bildiğin bina, içinde binadan büyük ağaç var işte.)
Adana'da isen Şeyhmuz'a git.
Artık eti akrabasından almıyor (kazık yemiş), gidip dağdan sürü kapatıyor.
O sayede kalitesi sınıf atladı.
Eskiden en iyi olarak sadece Eco vardı, artık Şeyhmuz açık ara önde.
Ciğer için de, hiç kasma, Birbiçer'e git.
Son 1 ay içinde 2 kere antepe gittim işim gereği. İlkinde beyran ve karışık ızgara yemek için Kelebek'e gittim. Diğerinde de ciğerci albayda ciğer+açık ayran, kahve için tahmis sonrasında da tatlı için imam cağdaşa gitmiştik. Yol üstünde de salçacılardan eve salça aldık tabi.
Instagram: mutusgarage
Cikcik Ali evet. Bir de karataş yolunda bir yer bulduk da unuttum adını şimdi konuyu dou abi görürse fotoğrafla yazar.
Ciğer için birbiçer yerine Ciğerci Mahmut var Reşatbey'de onu daha çok seviyorum lezzet olarak.
Rakı balık için Karataş'a yani ortalama 45 dakikalık bir mesafe deniz kenarında bir ilçe, kesinlikle Balıkçı Fevzi. Yediğiniz herşey muhtemelen sabah yüzüyordu öyle taze, fiyatları da çok uygun.
http://www.kuslemecimehmetusta.com.tr/index.php
antepte buraya getirmişti antepli arkadaş baya güzeldi. antep e ayıptır söylemesi gidip yiyecen vc gidecen tekrar yiyecen vc gidecen öyle bir yer. adamlar lezzette çığır açmış.
Bana mı seslendinkebapçı ufuk mekanın adı
koyim bi foto dur
![]()
?
Fotoğraf temsili değil direk kendi cekimimservis bu şekilde
![]()
Doğusun diğer bahsettiği yer Karataş balıkçı Fevzi ise hayatımın efsanesi. Ege bölgesinde küçük kasabalar da dahil bir cok yerde Deniz urunu yedim de bu fevzinin yaptığını kimse yapamıyor. aile işletmesi. Balık kasayla değil kiloyla oluyor ellerinde. Çoğu Zaman önceden aramazsanız istediğiniz balık olmayabilirdefalarca gittim en küçük bi lezzet kayması olmadı.
Cik cik alı efsanedir. Ali ustam cok atarli tam bir adanalidir. Kebap yaparken içine tuz dışında asLa baharat atmaz. Baharat atan usta Kebabına güvenmiyordur der kendisi. Et kokmayacak der. Koku baharatla bastırılmaz der.
Onun dışında mobilyacılar sitesi içerisinde bol kepçe lokantası var. Porsiyonlar inanılmaz bol. Lezzet efsane değil ama ortalama üzerinde.
Bir de Adanalı arkadaşlara yardımı olur sanırım. Süleyman Demirel bulvarında bizbize balikevi var. Sahibi Diyarbakırlı bi abimiz. Diyarbakırlı adam ne kadar güzel balık urunu yapabilir dedik biz de gitmeden önce amaadam yapıyor. Efsane yapıyor. Karatastaki Fevzi ile kapışmaz ama adana ortalaması üstünde.
Bide eski sanayi sitesi içerisinde sabah kahvaltısı sırasında acık bulabileceğimiz ciğerci kel Mahmut var. Dünyanın en lezzetli ciğeri. Ortam o kadsr güzel ki sanayi olması etrafın pisliği vs önemsizsalata istediğim Zaman var ya önünde şeklinde cevap almıştım bi kere
yan sandalyede oturan dayıyla birlikte yemiştik salatayı
![]()
Fotoğraf açılmamış pardonlinke tıklayabilirsiniz
https://instagram.com/p/_42tOFpN57/
https://instagram.com/p/_JbhS9FAFf/
Böyle de var![]()
Ben cikcik alide yediğim külbastıyı hayatımda yemedim. Çok efsane bir lezzeti vardı hala unutamıyorum. Antep için gelen öneriler içinde teşekkürler yine ete kebaba doyacağımız bir gün olacak anlaşılan :d
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)