Valla hocam süpersin birebir ama birebir benim ağzımdan almışçasına yorumun demekki damak tadımız aynı.
adanaya gidecek olursan kesinlikle ama kesinlikle yeni olan bir mekan var ziyapaşacaddesindeki büyük PTT binasının arkasına düşüyor adı MÜDAVİM muhakkak dene,
beğenmeyecek olursan PMden yaz al cep numaramı yazdır Ali ustaya fişini ben ödeyeceğim kardeşim inan bana bana dua edeceksin muazzamm bir lezzet..
Döner için: Beyazıt Döner Bank
Tavuk ve türevi Kebap için: GelGör Kapalıçarşı
Kadayıfın nirvanası için: Gelgör Kapalıçarşı
Kadayıf yemeye giden olursa pm atsın eşlik ederim, istanbul sınırları içerisinde daha iyisi yok![]()
.
Ankara Yaşamkent'te Yıldız Beyi Aspava'yı tavsiye ederim.
Diğerlerinden kalite anlamında bir hayli farklı..
Halil Usta Son noktadır
Özellikle küşleme oy oyy..
İstanbul da bayramoğlu döner iyidir zamanında çok sık giderdik
Ama artık gitmiyorum rahatsız edici kalabalık var yediğinizden içtiğinizden hiç bişey anlamıyorsunuz
Fabrika gibi tavsiye etmem artık kimseye.
KSK'de ara sokakta eski Servet pide salonu var. fiyat ve lezzet müthiş, bir ara gideriz, yerini öğrenirsin.
Alsancak vapur iskelesinin sol çapraz arasında eski bir fırın var adını unuttum, günün her saati sıcak boyoz ve kumru (atom olandan değil, orijinal kumru) yapıyorlar bildiğim kadarıyla. her saatten kastım akşam saatlerine kadar olmasa gerekistersen oraya da gideriz
alo desen yeter mavili
![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Benim favoriler,
Baklava : Antep Koçak
Et & kebap : Kurdoğlu tesisleri - Belen tava (İskenderun Hatay arasında) bence Halil ustadan iyidir
Adil adana kebap adana, memoş tantuni mersin
bu nedir yahu
bütün İstanbullular bizim mekanları mesken tutmuş benden iyi biliyorlar mübarek
ağızının tadını biliyormuş İstanbullular valla..
kırıkkale yenişehirde
çiko ızgara : tavuk sotesi harika
afiyet lokantası osman amca : mercimek çorbası , izmir köfte
ayrıca adana şırdan da güzeldi sokakta bir teyzeden. sonra muzlu sütçü vardı oraya gittim. bici biciyi pek sevmedim. ama sokaktan geçen bici ci daha güzeldi mekanlara göre.
İzmir için yeni mekan önerileri olan var mı? Yemek, tatlı fark etmez
Selway'deki Köfteci Yusuf'u çok öneriyorlar, henüz gitmedim ama künefesi de bol kaymaklı büyük bir porsiyonmuş ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Adanada ciğer için cigerci bedo'yu tavsiye ederim. Yeşil kapi diye bir yer var, güzel lezzet ve salatalari olarak ama mekana takacak birisiyseniz veya misafiriniz öyleyse tavsiye etmem![]()
Şırdanı da koku faktorunden dolayı sirdanci Ünal
Muzlu süt Kazım büfe diye bilinir. Cafelerdeki muz aromalı süt değildir harbi muzlu süttür kristalize sütüyle.![]()
İst. B.evler'de canı çorba çeken olursa VIP'e uğrasın. Orta kıyım Kelle Paça, kıvamı bol olsun deyin acıyı da yağsız tarafından biberinden koydurun, üzerine bir çay kaşığı sarımsak bırakın ve bir dilim limon sıktıktan sonra yavaşça o sarımsak kendisini çorbaya salıyor böyle üfff... Limonu ve tuzu eklenmiş bolca rokayı ekmeğin arasına koyup kaşık kaşık için o şifalı suyu... Ahanda budur.
![]()
Monitöre ekmek bandırdı çorba![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)