bunlar haysiyet , şeref , ahlaktan yoksul insanlar yaparlar en nihayetinde .
Printable View
bunlar haysiyet , şeref , ahlaktan yoksul insanlar yaparlar en nihayetinde .
Çok Geçmiş Olsun Kardeşim gerçekten üzüldüm yaa
Herkese Ders olması gereken bir konu
çok geçmiş olsun okurken çok kötü oldum allah kolaylık versin
Şeref yoksulu insan(!)lar..
Avukatınızı değiştirin gerekirse, temyiz başvurusu da yapın peşini bırakmayın.
İbo, Allah canınıza sağlık versin. Çok kötü bir tecrübe ve imtihan olmuş. Trafik kazalarında genelde bu tarz davaları çok kez duydum ve yakınımda da bir iki kez şahit oldum. İnsanlara bu akılları genelde yakın çevresi veriyor. Sen zarar gördün. Aylarca hastanelerde rezil oldun. Sende ona yap ki o da anlasın gibi sığ düşüncelerle insanlar birbirini böyle içinden çıkılması çok zor durumlara sürüklüyorlar. Allah şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsun inşallah
büyük geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun.. Eğer çalışmıyorsa denildiği gibi çalışıyorum diyip o kadar para alması... Rulo yapsın diyorum o kadar.. O kadar masrafını karşılamışsınız bir de.. Ayrıca bu insanın kemeri takılı mıydı arkada otururken? Sonuçta bu bir kural değil mi? Herkesin kemerinin takılı olması gerekmiyor mu? Eğer takılı olsaydı ve takılı değilse, belki sakat kalmayacaktı.. Bence siz hala iyi davranmışsınız, her yönden herşeyden araştırın..
bende dondum kaldım. büyük geçmiş olsun ibo.
Tesekkur ederim arkadaslar, dava su anda temyizde. Kocasinin yuklu bir borcu oldugu icin sahip olduklari dukkan kadinin uzerine o yuzden o konuda birsey yapamiyoruz :o
İbrahim çok geçmiş olsun.
Benzer birşey bir akrabamın başına da gelmişti. Böyle olayları Türkiye çapında takip eden avukatlar var. Leş kargası gibiler. Hemen akıl verip gaza getiriyorlar. Davayı vs ücret talep etmeden, sonuç üzerinden komisyon usülü masrafları kendileri karşılayarak başlatıyorlar.
Lakin dükkan kadının üzerine sonradan geçmiş diyorsun. Bunu mahkemede belirtmelisin. Kadının yaşantısı, gerçekte ev hanımı olduğu çok kolay ispatlanır. Komşular, şahitler vs ile...
Temyizde Allah yardımcınız olsun.
geçtimiz sene benimde başıma buna benzer bir olay geldi gayet sakin ilerlerken bir çocuk sağ şeritte park etmiş arabaların arasından fırladı küt diye benim arabaya vurdu çamurluktan ..
tabi çocuk feryat figan kan revan kafası kanıyor ve nefes alamıyorum diyor abartmıyorum korkudan donuma s.çtm şimdi boku yedik dedim.
ama arabadan inerken bisikletin tam arkasında yerde yatan birde motosiklet wardı ben çocukla uğrasırken o galeyanda motoru adamın biri kaldırdı bindi gitti kim çarptı diye soranlara hep ben çarptım demişim o şokla kadının biri kaldırdı ayağa gerizekalımısın sen motorlu çocuğa çarptı çocukta sana çarptı dedi. ama tabi motorlu kaçınca ihale bana kaldı anlatamadık kimseye derdimizi ne anası dinledi ne babası ne komser bi gece nezaret savcılık mavcılık bi ton uğraştık allahtan çocuğun ailesi öyle birşey yapmaya kalkmadı başlarda biraz üstüme geldiler ama sonra savcılıkta uzlaştık ha ama eger açsaydi dava öyle koca koca meblalar çıksaydı zaten hiç birşeyim yok direk beni cezaevine atarlardı bende girmeden çocuğun babasını keserdim battı balık yan gider hesabı çok ayar oluyorum boyle mevzulara ..
abi çok geçmiş olsun anlıyorum seni allahından bulsun o.ospu karı çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah
Haloo inan okurken tüylerim diken diken oldu, ah be kanka yaaa... Ne zamandır aklımdasın nerde sesi soluğu çıkmıyor diyorum. rehberim silindi arıyamadımda...
Ulan şerefsizin evladı ne diyim ben sana. Çoluğundan çoçuğundan çıkar umarım
Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın
Ev alma komşu al diye boşuna dememişler.
Halo bu günlerde gelir geçer Allah can sağlığı versin.
insanlık bitmiş dedirten hadiselerden olmuş...
ben alahın adaletine çok inanırım....
kimse böyle bir olayın hayrını görmez... hele siz bu kadar iyi niyetli davrandıktan sonra...
ondan sonra insanlar niye birbirini vuruyor diyolar..çok geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin umarım sorunu çözersiniz..
rakam büyük gerçekten yani yanlış anlaşılmasında yuz yuze gidip açık açık denseki benim elimde avcumdakini aldın bu saatten sonra bişeyim kalmadı ama bende sana bu parayı yedirmem aklının bi kenarına yaz vs diye..
Gerçekten çok üzüldüm.Allah kimseye böyle durumu uzak etsin yaşatmasın.
kanka büyük geçmiş olsun ya hiç söylemdin akhisara giderken gelirken öle şerefsizlerde var işte diyecek söz yok cidden cok üzüldüm umarım sizin lehinize bi karar cıkar temyizden
Kardesim cok cok gecmis olsun :(
abi cok geçmiş olsun ne insalar var aklım almıyor :S