Geçmiş olsun .
Printable View
Geçmiş olsun .
sen hakkınla calıs didin gelsin ib.. nin biri elinden almaya calıssın. hukukuna tukurim.bende 2007 senesinde hastanenin guvenlik görevlisiyle laf dalasına girmiştim mahkeme geçen ay bitti.oda bana 20bin tl'lik tazminat davası acmıstı kaybetti.buyuk geçms olsun hak hukuk var ama yukarda allahta var;)
Çok geçmiş olsun.. Okurken benim canım acıdı.. Allah böyle insanlardan korusun bizi yarabbim..
Cok gecmıs olsun nankör insanlar bunlar.
Şeytan olsak aklımıza gelmez ams.Sövünce sövdü diyorlar..
geçmiş olsun abi, Allah sabır versin yardımcınız olsun insanlar çok kötü oldular artık..
Geçmiş olsun, Allah cümlemizi iyilerle karşılaştırsın. Allah korkusu olmayanlardan uzak etsin.
geçmiş olsun abi çok üzücü bir durum :(
çok geçmiş olsun :(
En korktugum olaylardan bırı
Allah yardımcın olsun çok üzücü bir durum
Allah yedirmez haksız a
siz kalbınızı ferah tutuun.
allah yardımcınız olsun :( insanın emeğini yıllarını elinden almak bukadarmış bu dünyada. allah sabır versin abi.
Abi gerçekten çok üzüldüm..
Çok acımasız bi karar ve çirkeflik..
İnşallah bir çıkar yol bulunur.
Allah yardımcınız olsun..
Evet gerçekten güzel bir konuya değindiniz,
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşlarında dediği gibi Allah hepsini görüyor o alıcağı parayla kral gibi yaşıcağını sanıyor sanmaya devam etsin.Allah en iyisini bilir.
Herzaman söyledim ve söylüyorum bu ülkede KANUN YOK.. Kanun kimden yana biliyormusun suçludan yana hırsızdan şerefsizden kansız dan yana haklı adam şerefiyle didinen bugünlere gelen adam bir anda neye uğradığını şaşırıyor.
Eniştem Kadıköy Ağır ceza hakim reis'i kendi anlatıyor yok diyor kanun dicek birşey de yok.Tek sığınacağımız Allah var dua et hocam bizlerde edelim sana inşallah düzelir.
Allah daha kötülerinden korusun hepimizi. Büyük geçmiş olsun.
Hukuk bazen öyle saçmalıyor ki; karısını,kızını öldüresiye dövenleri salıverir, devletin askerine, polisine taş atıp mala cana zarar verenlere sesini çıkarmaz,görmezden gelir ama böylesi olayda canı yanan insanların da peşini bırakmaz. Tüm hakları araç da bulunan diğer misafir yolculara veriyormuş demek ki. Bilmediğimiz çok şey var.
Geçmiş olsun dostum.Allah büyüktür,o kadından öbür dünyada çıkar ama hak yerini umarım yakında çok yakında bulur.
Okurken bir an dalıp kendimle özleştirdim durumu. Keşke ölseymiş davacı diyorum sadece. Çok geçmiş olsun umarım Allah'ım size bir ferah kapısı açar.
çok geçmiş olsun ibrahim abii :( allah beterinden saklasın cok haklı bı konuya degındn
Üzücü bir durum, geçmiş olsun,
Bu tür yaralamalı ve ölümlü kazaları takip eden belirli kişiler var; Sigortadan veya benzeri bir kanaldan kaza bilgisini alıp davacı yani yaralanan tarafa ücretsiz avukatlık hizmeti veriyorlar. Öncelikle mağduru dava açmaya ikna edip daha sonra önceden yüzlerce kez açmış oldukları ve artık tamamen prof hale geldikleri tazminat davasını açıyorlar ve bir şekilde tazminat almaya hak kazanıyorlar.
Peki ya ne yapılabilir ?
1-Davacı (kiracının hanımı) bir şekilde ikna edilip davası geri çektirilebilir. Tabi avukatının haberi olmadan zira avukatı kesinlikle onay vermez. Uzlaşma teklifini kendiniz değil iyi uzlaştırıcı bir avukat marifetiyle götürülmesinde fayda var. En iyi sonuç veren yöntemdir. Zira mağdur zaten dava açmaya zorlanmıştır (muhtemelen)
2-Bu tayfanın karşısına aynı tür davayı defalarca almış tercihen köklü bir sigorta şirketinde çalışmış (bu kişiler sigorta şirketlerine her yıl yüzlerce dava açıyor) bir avukat bulup işi ona vermek. Zira her işi alan türden bir avukatın hiç şansı olmadığını peşinen söyleyebilirim.
3-Dava dönüşü olmayan bir noktaya gelmiş ise kişinin kendisini bu sona hazırlaması (üzerine bişiy olmayan biri isterse 480000 TL borcu olsun 1 TL tahsil imkanı yoktur, para borcu yüzünden hapis v.b. gibi cezalar da verilmez)
Ancak yukarıda yazdıklarım bu tür kötü niyet ile hareket eden kişiler karşısında yapılabileceklerdir. Kişisel görüşüm ise; %20 sakatlık ciddi bir durumdur ve meydana gelen zararın tazmini gerekmektedir.