Büyük geçmiş olsun üzücü bi durum :/
Printable View
Büyük geçmiş olsun üzücü bi durum :/
gerçekten ibretlik bir olay çok geçmiş olsun :(
geçmiş olsun kardeşim zaten iyilik yapma devri bitti yaparsan suçlusun geçmiş olsun tekrar ....
Yahu bu kadar yalan yanlış şeylerle kazandıysa davayı sizin ispatlayabileceğiniz şeyler olması lazım değilmi yazıklar olsun ya
Büyük geçmiş olsun , bi nevi aynı durumları yaşıyoruz sayılır....
Büyük sıkıntı................... allah yardımcımız olsun
kardeşim çok üzüldüm gerçekten allah gönlünüze göre versin tertemiz bi insansın sıkma canını allah bi kapı açar :(
Gerçekten çok üzüldüm adınıza. Ağzım açık şekilde okudum. Allah böyle çıkarcı insanları ıslah etsin.
Öncelikle çok geçmiş olsun, Hakikaten üzüldüm başınıza gelen bu olaya...
Kazada yaralanan bayan %20 sakat raporu almış dediniz, peki bu bayan bu halde çalışamıyor mu ? Çalışmasına engel bir durumu var mı şuan...?
Yada kazanın olduğu tarihte çalıştığı işyerindeki bordrolarında maaşı ne gözükmüş...?
Valla çok merak ettim..
Dediğiniz gibi bu zamanda kimseye güven olmaz, Tekrar çok geçmiş olsun...
kardeşim geçmiş olsun
halledersiniz inşallah
geçmiş olsun abicim
olay üzücü ama canınızı sıkmayın mal gider yerine daha iyisi gelir
Allah kolaylık versin size
Cok gesmis olsun allah buyuktur cekilmicek dert vermez umarim en kisa zamanda toporlanirsiniz
abim bnm çok buyuk gecmıs olsun daha yenı haberım oldu ***** askerdeyım ulasıcam sana tekrardan gecmıs olsun abım :(
bence o kadın sizin ev ve para önermenize bakıp demiştir "bunlar bana ev ve para önerdiğine göre demek ki önemli bi durum ben bunları iyice bi yolayım" mantığıyla hareket etmiştir
gecmıs olsun cok uzucu bı durum...
bende ızmırde yasıyorum manısada celal bayarda okuyorum hergun gıdıp gelıyorum. bılenler vardır otostop olayı cok var bızım okulun onunde. bekleyenler arkadasım bıle olsa almıyorum.. sonra baa kusuyorlar bende bole bı kaza durumunu anlatıyorum bız ole sey yaparmıyız dıyorlar...
dostum cok buyuk gecmis olsun, bunun bir benzeri olay'da benim basima gelmisti, cok zor bir durum Allah daha buyugunu yasatmasin, memlekette kotu niyetli insan artik cokunda coku, sabret kardesim Allah yardimci olacaktir.. :/ gercekten uzuldum :/
ne yazıcağımı bilemedim .. yuh harbiden ... hayır o para gerçekten boğazından nasıl geçer bir insanın hayret .. ayrıca mahkemede gerçekten ibretlik karar vermiş .. türkiyede artık neye göre karar verildiğini anlayabilmek mümkün değil .. ölseydi 3-5 gün ceza verilir , veya meshur biri olsanız aklanırsınız hemen .. ama şimdi yarım trilyon .. dile kolay... allah kolaylık versin
çok geçmiiş olsun gerçekten üzücü bi durum aynı olayı bizimde bi tanıdığımız yaşadı az çok biliyodum onlarda çok yüklü tazminat ödediler
şimdi ALLAH size ödeme gücü sağlasın inş dertsiz sıkıntısız atlatırsınız
o alacağı para çatır çatır çıkar bi tarafından inşallah. utanma arlanma kalmamış. çok geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ve bir o kadar da sinirlendim. Allah yardımcınız olsun kardeşim unutmamak lazım Allah' ın sopası vardır ve adaletini hiç bir zaman diğer dünyaya bırakmaz