büyük geçmiş olsun..kötü niyetin de bu kadarına pes !!
Printable View
büyük geçmiş olsun..kötü niyetin de bu kadarına pes !!
Çok geçmiş olsun..
Herkezin bilmesi gereken bir konuya değinmişsin. Allah kazadan beladan korusun.
Cana geleceğine mala gelsin demekten başka çare kalmamış ne yazıkki :(
Abicim cok gecmis olsun okurken kilitlendim :( Burunlarindan fitil fitil gelir, 2 tarafta da 2 yakalari da bir araya gelmez insallaaah! Senin gibi adamin ailesine yapilmaz bu ya :(
ALLAH sabır güç kudret versın kardeşim ne diyelım.... :(
Kardeşim büyük geçmiş olsun,
Allah büyüktür sıkma canını.........
Cok gecmis olsun asiri uzuldum boyle insanlari cekip vurucaksin iste gram icim acimam uzulmem sanki kazadan sonra ilgilenmemissiniz birakip gitmissiniz konumuna dusmussunuz
Bunun karsi bi davasi yolu yordami yokmudurki
Hakedilmemis para insanlarin nasil bogazindan geciyor hemde karsindakinin evini vs icra ile sattirarak alinan para hic aklim almiyor
Hayretler içerisinde okudum. Büyük geçmiş olsun, Rabbim her iki cihanda burunlarindan getirir inşallah...
çok geçmiş olsun kalakaldım:(
Çok geçmiş olsun kardeşim.Yapılacak ne varsa haber vermen yeterli.
İbo çok çok geçmiş olsun. o mahkemeyi açan şahsın çoluk çocuğundan çıksın aldıkları haram para.
Geçmiş olsun... Şerefsizler Alahından bulsun. Tabi varsa... Bu dünyada adalet yok zaten öbür tarafta alıcan hakkını. :(
geçmiş olsun,
senin o parada ahın kaldıysa emin ol gani gani çıkar ondan ama maddi ama manevi.
480.000 ne demek ya şu zamanda.. anlattıklarınızdan da sakatlığın kurmaca bişey olduğu anlaşılıyo.. Allah kolaylık versin valla ne diyim..
geçmiş olsun üzücü bi durum gerçekten ..
Cok gecmis olsun gercekten cok uzucu ne diyeyim bilemedim
Gerçekten üzücü bir durum geçmiş olsun. İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler
Cok buyuk gecmis olsunda normalde odenecek tazminat miktari taraflardan birinin maddi gelecegini tehlikeye atacak durumdaysa uygun oranda indirim yapilir , siz boyle bir talepte bulunmadinizmi ?
senın gıbı duzgun bır ınsanın basına gelmesıne uzuldum dogrusu umarım en kısa zamanda çözulur:(