User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: okul geçme problemi yardım :(

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mahkemedeymişim de hakkımda dava açılmış gibi hissediyordum benden başka da aynı durumda olan yoktu.. İnş. olumlu sonuçlanır başarılar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı dertten müzdaripim...

geçen sene alttan 4 dersim var 1tanesi fd hoca dd vermediği için 3 derslere ve tek derslere giremedim..

yaz okulu zaten hiç yok..

dediler ki, 1. dönem derslerini al.. 1. dönem dersleri aldım ancak, 3 ve tek dersler sınavı kaldırılıp yerine büt geldiği için boşu boşuna 2. dönemi de aldım..

kısacası okulum 1 yıl uzadı ve aynı adamla yine takışmış durumdayım.. he ne olur, eğer bu bütler de de benden kopya çeken adam vizede 10 finalde 40 alıp cc getiriyorsa,

ben vizede 50 finalde 50 ( panoda hiçbir şekilde başka yüksek not yok) buna rağmen dc olan notum fd ye düşürüldüğü için.. açık açık tehtit ettim kendisini odasında sıkıştırıp..

zaten devam zorunluluğum yok, üniye geç başlamışım..

Allah'tan hayırlısı eğer bu sefer de hakkımı çiğnerse okulda 2. bir topal hoca vakası olucak

tolga er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde birini sıkıştırmışlar bizden önce adam direk karakola gitmiş ama yine aynı nalet herif...
    Hayat yanlamaya başlayınca değer kazanır ;-)

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkezin hakkında hayırlısı olsun okula gidince kendimi tutmak için elimden geleni yapıyorum ben yanıma 1 arkadaşımı alıp gidiyorum hep sinirler gerilince alıp çıkartıyolar zaten. ama hoca gelince bende kapıyı bi kapatıcam gibi mecbur 1 kaç kelime konuşulması lazım.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkezin hakkında hayırlısı olsun okula gidince kendimi tutmak için elimden geleni yapıyorum ben yanıma 1 arkadaşımı alıp gidiyorum hep sinirler gerilince alıp çıkartıyolar zaten. ama hoca gelince bende kapıyı bi kapatıcam gibi mecbur 1 kaç kelime konuşulması lazım.
    Ayarı çekerken dikkatli ol ayara gelme sonra

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben istatistikten geçmiştim aynı şekil,ünide okurken,herkes geçti ben kaldım,önce yanına gittim hocam kağıdımı görebilirmiyim dedim,göstermedi.gittim dilekçe verdim,(ilk dilekçede kendisi inceliyor),inceledi yine aynı puan,bu sefer gittim IIBF dekanlığına dilekçe verdim komisyon toplandı ve geçer notu verdiler.
    benim anlattğım sene 2004 falan ama,o zamanlar prosdür öyleydi bizim okulda,MYO ları bilmiyorum gerçi benim bahsettiğim lisans IIBF fakültesi.ilk dilekçede hoca bakar,olmazsa gider dekanlığa dilekçe verirdin dekanlık komisyon mu ne toplar kağıdı yeniden okuturdu.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Üniversite'de benzer bir hocamız vardı hukuk hocası.

Kafasına göre istediğini geçirir iistediğini bırakır , kafasına göre not verir.Yaz okulundan iyi para kırıyordu.

Kaç kere dilekçe verdik , kağıt içeriğine bakmak yok sadece notlar toplanıyor.

Yüksek lisansta ondan daha yavşağı badem bıyıklı bir tip geldi , kendi çapında taktı bize.Sınavında kopyayı serbest bırakıp(defter-kitap açık) , kağıtları okurken kopyadan işlem yaptı beyinsiz.

En son rektöre çıkınca öttürdüler şerefsizi tabi 3ay uğraşmamız gerekti.

Böyle kompleksli , aşağlık heriflerden bırak hoca çöpçü bile olmaması lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversite'de benzer bir hocamız vardı hukuk hocası.

Kafasına göre istediğini geçirir iistediğini bırakır , kafasına göre not verir.Yaz okulundan iyi para kırıyordu.

Kaç kere dilekçe verdik , kağıt içeriğine bakmak yok sadece notlar toplanıyor.

Yüksek lisansta ondan daha yavşağı badem bıyıklı bir tip geldi , kendi çapında taktı bize.Sınavında kopyayı serbest bırakıp(defter-kitap açık) , kağıtları okurken kopyadan işlem yaptı beyinsiz.

En son rektöre çıkınca öttürdüler şerefsizi tabi 3ay uğraşmamız gerekti.

Böyle kompleksli , aşağlık heriflerden bırak hoca çöpçü bile olmaması lazım.
    özgür vallah bizim başımızda öle şerefsiz bir adam var ama adamın g.tü rektörlükten sağlam kaç kere dilekçe yazdılar verdiler hiç bir şey olmadı en son çocugun biri takmış diksiz tutmazı ondan sonra yumusamış ama yine sert olmaya başladı pezevnk bu sene....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mutlu sonn 1 dersten geçirmiş az önce aradılar ötekisinden de not düşürmüş ama sonuç olarak geçiçez inş
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HAdi hakkında hayırlısı sıre bizde artık şu bütlerle uğraşma vakti geldi bizim de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı herkes için inş herkesin istediği gibi olur
    masalla masalla

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun kardeşim tek derse kaldıysan mezun say kendini inş dgs sınavında güzel geçer 3-5 gün olsa bile çalış derim geçen sene yattık basit diye şimdi boşuna sıkıntıya giriyorum benden söylmesi

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözüne aydın diyelim çözümlenmiş
    birşey sormak istiyorum bu kaldığın dersi başka bir okulda açılan yaz okulunda alma şansın olmuyor mu denklik yok mu yani?

bir de okuduğum 2 üniversite hayatında şunu anladım ki okul resmen kasaba onlarda kasabanın şerifi herkes kafasına göre takılıyor hocanın istediği geçiyor istediği kalıyor. örneğin ben bu sene banko kaldım dediğim dersten öyle bir şansla geçtim ki hoca vtec hastası çıktı arabayla dolaştırma sözü verdik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlı olsun.. O mutluluğu iyi bilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gözüne aydın diyelim çözümlenmiş
    birşey sormak istiyorum bu kaldığın dersi başka bir okulda açılan yaz okulunda alma şansın olmuyor mu denklik yok mu yani?

bir de okuduğum 2 üniversite hayatında şunu anladım ki okul resmen kasaba onlarda kasabanın şerifi herkes kafasına göre takılıyor hocanın istediği geçiyor istediği kalıyor. örneğin ben bu sene banko kaldım dediğim dersten öyle bir şansla geçtim ki hoca vtec hastası çıktı arabayla dolaştırma sözü verdik
    Sen yine şanslıymışssın adama kaç tane hediye aldık evlendi düğün hediyesi bile aldık adamın 3 dersinden kaldık bakalım bütte kıyagını gecıcek mı bıze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimde başımızda var öyle bir hoca okulu bitirmek istemesem alıp işkence yapıcam. O kadar ayar oldum artık iyi davranıyoruz adamlık yapıyoruz yok sorunun cevabını yazmısım neymiş türkçem doğru değilmiş la ben profesörmüyüm cevabı sana yazmısım işte türkçemi napıcaksın derste edebiyat falan olsa neyse ders sinema tarihi takıcaksak takıyor işte kansız böyleleri seneye vericez artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şerefsizden bol ne var dicem o da bize denk geliyor işde....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)