Son günler siparişleri geçicez yakında..
Son günler siparişleri geçicez yakında..
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Tamam abi problem yok bugün yarın listeyi çıkartıyorum ben yarın arayıcağım seni siparişleri geçeriz. Birde mail attım okudun mu abi
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
Mail gelmedı yahu?
Tekrar gonderırmısın? BMW grubunun taleplerı tamamdır,sen ıhtıyac sahıplerını belırle tezelden,yardım gecıkmesın![]()
Yüreklerinize sağlık. Yapandan da, alandan da; verenden de; öncülük edip vesile olandan da Allah razı olsun..
Tekrar merhabalar
Gene güzel bi kampanyayı ile sizlerin desteği ile gerçekleştirdik. Başta Murat ENGİN olmak üzere bizlere bu kampanyada destek veren herkesten Allah razı olsun.
Faturayı ofiste unuttum o sebep resmini çekemedim
Toplanan para : 2.380 tl ve 14 adet tekerlekli sandalye alındı.
14 tane daha sandalye vermiş olduk ihtiyaç sahiplerine bu kampanyada belediyenin engelliler müdürlüğü ile ortaklaşa çaliştik ihtiyaç sahiplerinde gerçekten ihtiyaci olan insanlar ve aralarında 1 senedir başvurmadiği yer kalmayip gene sandalye alamayan biz aradiğimizda sevinçten ağladığını söyleyen insanların ihtiyaçlarını karşılamak çok güzel bir duygu. Hem müdürlük hemde bizim tarafımızdan incelenip o şekilde teslimat yapılmıştır.
Bundan sonraki kampanyadanda ufak bahsedeyim konusunu açicağiz yakında.
Buğra abi ile konuştum ESKİ VE KULLANILMAYAN KILIK KIFAYETLERİN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILMASI KAMPANYASI adı altında bir kampanya başlaticaz.
Bu kampanyada herkesin evinde çevresinde olmayan büyük kücük gelen ufak tamirlerle tekrar değerlendiricek ayakkabı kılık kıfafetleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıcağız.
Detayları yakında acıklıcaz bu konuda sizlerden büyük destek bekliyoruz...
Ve sandalye teslimatları ;
Not : Reismler kişilerin rızasınca çekilmiştir , istemeyen kişilerin gizliliği açıklanmayacaktır.
PD YARDIM
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
Ne guzel muhtac insanlari memnun Ve mutlu etmek...
Gucum yettigince destek olmaya devam ederim,yeterki hep dogru adrese gitsin...
en huzurlu insanlar siz olursunuz işallah , allah razı olsun cok güzel bir yardımlasma gercekten.
Alcatraz GTI-6
helal olsun. Allah vesile olan herkesten razı olsun. Keşke benim de haberim olsaydı. Yeniden olursa bu tür bi kampanya birisi bana pm atsın lütfen. Forum u takip ediyorm ama yine de denk gelmeyebiliyor iste![]()
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
Bu yardım sürekli mi oluyor yoksa belli bir dönemler içerisinde mi gerçekleşiyor.Konuyu çok geç gördüm.Yardım ve destekler için hazırız.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
helal olsun hepinize bu tarz etkinlikler oldugu zaman hep birlikde yardım edip tek yürek olalım sağolun war olun tech acilesi bana yardım edilnişcesine sevindim herkeze saygılarımı sunuyorum
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şimdi şöyle bi durum var , bizim amacımız yardım olduğunu için her zaman yardımcı olabilirsiniz.
Önümüzdeki projeler
1-Eski ve artık olmayan kıyafetlerimizin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması
2-İftar yada 5.000 kumanya dağıtımıdüşünüyoruz ön görüşmeleri yaptık haftaya İstanbulda sponsor olmayi düşünen fabrikalarla görüşmeye gidicez umarım olumlu sonuçlanır.
3-Düzceden çok telefon geliyor oraya en az 6-7 tekerlekli sandalye ile gitmeyi düşünüyoruz bu konuda yardımcı olmak isteyen ulaşabilirler.
4-Hasta bezi ( yaşlı bezi olarakda geçiyor ) wc ihtiyaçlarını gideremeyen kişilerin bu tür ihtiyaçlarıda var bu konudada yardımcı olabilirsiniz.
Gebzede yanılmıyorsam 15 senedir çarşıya çıkmamış engelli bir vatandaşımız var ön bilgi geldi fakat tam araştıramadık daha bu konu gibi çevrenizde insanlar varsa bize ulaştırırsanız elimizden geldiğince bişeler yaparız.
Sadece engelli derneği değil sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği şölede diyebiliriz dezavantajlılar derneği.
Maddi manevi durumu olmayan her türlü vatandaş'a ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan şeffaf bir kurumuz..
Bu konularda bana ulaşabilirsiniz
Caner SEZER
Mail : Canersezer5454@gmail.com
Tel : 0532 200 26 88
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
Eyw abi detayları anlatırım sanada.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
Öncelikle tekrar merhabalar ,
Ufak Ufak ama sağlam adımlarla yardımlara devam ediyoruz.
Geçtiğimiz günlerde kafamızdaki projeyi yavaş yavaş yoluna koymak adına çevre illere yardım etmeye başladık ve Düzcede 3 ihtiyaç sahibi aileye direk köydeki evlerine giderek tekerlekli sandalye yardımımızı yapığı bizim bir aile olduğumuzu unutturmamaya çalışıyoruz..
Kafamızdaki proje 81 ilde 81 tekerlekli sandalye dağıtmayı hedefliyoruz !
Bunun içinde sizlerin desteğini bekliyoruz...
Düzcede bizi ağırlayan müsiad üyelerine sonsuz teşekürler sunuyoruz.
Unutmayın küçük şeyler büyük mutluluklar getirir !
Engelli kardeşlerimizin ve büyüklerimizinde bizimle bir aile olduğunu onları dışlayarak değil içlerine girerek sosyalleştirerek gösterelim...
Hepimiz bir aileyiz !
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)