Cordoba mi crx mi?
Printable View
şöyle naftalinli hikayeler hatırlandığında , eskiler ve yeniler arasındaki fark net görülüyor..
eskileri bilenlerin zaten her konuya yaklaşımı farklı.. üslup farklı.. vs..vs..
beyler , bilmediğiniz konularda ahkam kesmeye çalışmayın , bakın burası bilgi paylaşım platformu ve Türkiye'de buradan daha düzeyli daha doğru daha net bilgiyi alabileceğiniz başka yer yok..!!!
bunun kıymetini bilin , birşeyler öğrenmeye çalışın...
daşah yapacaksanız gidin başka forumlarda gezin benden naçizane bir tavsiye...
çift motorlu crx Türkiye'nin o zamanlar gördüğü en uç projeydi diyebiliriz...
o zamanki imkanlarla bu zamanı karşılaştırmak isterseniz ben size daha çarpıcı bir örnek vereyim ;
bırakın o zamanı , 4-5 yıl öncesi ile bugünü bir kıyaslayın bakalım farkı görebilecek misiniz?
o sebeple , araba yürümüş ya da yürümemiş , yok kaç beygirmiş felan önemli olan bu değil...
iki motor koyup 4 çeker bir araç yapılmış , bunun arkasındaki fikri ve tekniği anlamaya çalışsanız çok daha verimli olur...
şimdiki zamanın koşullarına göre yapılanı eleştirmek yanlıştır..
Hatirliyorum bu arabayi bi zamanlar arabaydi
90ların sonu, 2000lerin başı ne güzeldi... sadece bilenler iş yapardı proje hazırlardı, yürütürdü yürütemezdi o ayrı... o yıllarda araca turbo takmak bile başlı başına olaydı... motor swaplamak sorma gitsin aman aman...
o yılların projelerinden biriydi kendisi, sahibi turbo da takardı V8 de koyardı o denenmeyen bir şey yapmak istedi bence kısmen başarılı da oldu... amacı zaten draglarda yürütmekti...
son drag yarışlarını yani Akhisar'ı netten izledim çok keyif aldım, çünkü cidden çok emek harcanmış, düşünülmüş kafa patlatılmış üzerine dünya para harcanmış araçlar vardı, o pistte olmak bile bir meydan okumadır cesarettir, şimdi hepimiz o pistteki arabaları biliyoruz onlar birinci mi oldu 3. mü 5. mi hangimizin umrunda?
bu araba yapıldığında daha ilkokulda önlük giyenler şimdi internetten gördükleriyle arabayla ve harcanan emekle dalga geçmiş, size ne arkadaşlar adam harcamış parasını emeğini zamanını vermiş resmi yarışlara sokmuş, kusura bakmayın ama bu işler 'internetten 4 tane enjektör aldım, XXX abi bi beyin taksana bi yürütelim şunu bi de EVC tamamdır' tarzı işler değil, arabasına en az bir araba parası harcayabilen kişileri burada görüp takdir ediyoruz değil mi? emin olun o yıllarda bu iş daha saygılı ve düzeyli bir şekilde yapılıyordu ;)
şöyle apaçi böyle rezillik diyenler aynı zamanlarda bindikleri araçlarını koysunlarda görelim kimmiş apaçi...önüne balya balya para koysan şu an bu projenin yarısını yapamayacak insanlarla dolu forum maalesef...ama *** atmakta birincisiniz.
Keşke O yılda o crx e 2 tane d16 yerıne bı tane b20 vtec koysalarmıs
sımdı hala drag kosturuyor olabılırdı
bkz. kaan ın sıyah crx su an oktaykanlarda ve draglara katılıyor :)
Vaybe yeminle dün gece benimde aklıma gelmişti bu araba, bizamanlar vardı ne oldu diye konu açacaktım bugün :)
ozamanın şartları düşünüldüğünde mükemmel emek harcanmış ve saygı duyulması gereken bir proje,
bazı arkadaşlar talihsiz yorumlarda bulunmuşlar, genelde yaşı genç o dönemlerde kısa donla gezenler vs.
2006 veya 2007 olması lazım izmire draglara gelmişti o zamanlar vayyy dedirten bi arabaydı çünkü body kit 17" jantlar o zamanın modasıydı ve çift motor olması zaten bizim 1 ay boyunca her toplanmamızda bu aracı konuşmamıza sebep olmuştu makara kukara yapmanın alemi yok makara yapanlar bi proje yapsınlar o zaman biz de bi görelim bakalım
şu anda bazooka, hulk, msupra, msky vs.......... nasıl bu camıadakı ergenler için bir ütopya ise o zamanlarda bu araba bızler için öyleydi , bu arabaya hayran olanlar vaay be dıyenler şu anda en az 28-30 yaşında zaten , gerisinin ne dediği önemli değil
bende çok iyi hatırlıyorum banada çift motor olayı çok ilginç ve değişik gelmişti nasıl yaptılar nasıl oldu çok merak etmiştim...... araştırdımda ama yapılan iş o dönemin uç noktasıydı ........gerçi şimdide zor bir iş..... yapılan işe emeğe sonsuz saygı
bu proje ile ilgili tedaylı bilgi ve foto videosu olan varmı ! konunun üzerinden geçelim
selçuk kapalı havalanında opet ulusal drag yarışında tam önümde şanzımanı mı biyeri kırılmıştı. yola demirparçası düşmüştü :) ey gidi günler ozamanlar daha bi heycanlıydı herşey :)
o sarı cordobayı etlikte çok görürdüm bizim orada evyap sitesi vardı onun önüne gelirdi ozaman ufaktık camına yapışırdık ağzımızdan salya sümük akardı... Crx de çok emek var adını çok duydum ama canlı canlı görmedim modifiyenin amacı zaten yoktan var etmek yada uğraşmak yapılmayan şeyleri yapmaya çalışmak hayatı bir nevi devam ettirecek şekilde kendine hobi edinmek.(bence)
sevdiğim bi şarkı repliği;
sorunlu geldi bir nesil yetişti embesil yarınlar embesil denyolara mı kaldı besili domuzlara mı kaldı yorgun omuzlara mı kaldı ağır yükler kazandı hödükler biz hala oyundayız oyuncular oyunda gel zaman git zaman her zaman başlangıçtan şimdiye çok yollar yarım hevesler kırıldı çıkmazlar gerçek...
aslen projede çok ciddi hatalar vardı, ama sahibi göre göre gitmeyi tercih ediyordu, çok iyi yürüdüğü yarışı da yerinden kalkamadığı yarışı da hatırlıyorum, çift motor çift kavrama, tek şanzuman...
herşeyin zamanı var o zaman da o fiber yığınları ve rengarenk aydınlatmaları modaydı imkanlar bu kadardı internet vs dünyadan örnekler hak getire en hard motor modifyesi kapak taşlamaktı :D mesela tr deki katliam araçlar falan diye bi konumuzda var fotograflarda ama %90 o zmanlardan kalma araçlar.
insanları kınamayın ortam buydu zaman geçti bugün böyle oldu. Aramızda kendi eski şahsi fotolarına bakıpda zamanında en çok severek giydiğiniz moda kıyafetleriniz için vay amk ben böyle mi giyiniyormuşum demiyormusunuz hiç.
2 hafta önce ustam sormuştu çift motorlu bi honda vardı noldu diye şimdi cevap verebilirim adama işte.
vaaayy beee zaman su gibi akıp gidiyooo ,heyyy gidi günler heyyyy :D