çift motorlu crx vardı bir zamanlar ne oldu o araç ?
neydı nasıl yapıldı ne motor vardı göremeden piyasadan kayboldu akıbeti nedir acaba ?
![]()
çift motorlu crx vardı bir zamanlar ne oldu o araç ?
neydı nasıl yapıldı ne motor vardı göremeden piyasadan kayboldu akıbeti nedir acaba ?
![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
ohhoooo
hatırlamazmıyım,,, 2. vitese atınca arkadan tekme yemiş gibi gidiyordu
ne gunlerdi bee hey yawrum heyy
tek bildiğim,, ankarada sanırsam biri yapmıs,, 2. vitese gecince arkadaki motorda devreye giryodu,, bu şekilde bi sistem yapmıs elemanlar
tşk
Rıdvan![]()
iki motor da d16ydı benim hatırladığım
aynı body kitten sedan eg'de de vardı ama o tek motorluydu..
vay arkadas çift motor mu :![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Hatırladıgım kadarıyla "sanzuman senkronu için" Huseyin abinin oraya gelmişti Ankaralı eskiler net hatırlar![]()
KA Style
mju zamanıydı galıbaa
DRAG--06 MJU 06 GÖKHAN OKUR ŞAHİN TURBO/HONDA CRX ÇİFT MOTOR TURBO+NOS
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
evet şu hiç yürümeyen crx hatırladım bunuheygidi günler
RACE WERKS
edit hikayesini buldum ...
Arkadaslar bu resimdeki hali aracı biz aldıgımız kişideki hali araca hic bakmamışşş ankarada buluştugumuzda bile arac igrenc görüniyordu bizim elimizde yenilendi aracın ön perdeleri filan hep kırılmıştı kolonlar cıkmıştı lastikler balon yapmıştı arka matisör patlaktı 1 tanesi lpg takmışlardı yagı 20 bin km den beri kimse degişmemişti kısacasi araca pislikten bakamıyorduk ... sonra aracı neyse iyi bi fiyata aldık masraflarıda düştük sonra temizle cilalat yagını suyunu hep ddegiştik tesko taktık pırıl pırıl oldu we güzel bir fiyata satdik ... ayrintili bilgi sira ile aşyada
lewent abi yapti ------------)ankarada bi elemana satdi(aracı mafeden eleman)----------)Aracı Biz Aldık ADam EtdikSüper oldu we--------)we Koceli Gölcük ten bir arkadasa Satdik o da ------------------)Denizliden Bir Arkadasa Satdı Şu anda onda hikayesi böyle...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bu arabanin yurudugune sahit olan indanlardanim. beyler tevellutunuz yetmes dasah yapmayin bence
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bi ara bizim dükandaydı önünü 350z ye çevirmiştik.Sahibinin adı erdal olması lazımdı.Adam parasıyla arabanın içine ettirdi bize.Resimleri bulsam ekliycem ama malesef bulamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)