o yıllarda yapılan en iyi araçlardan bir tanesi emek harcanılmış bir araba opet draglarında bende görmüştüm o zamanın tuning rüzgarları o yönden esiyordu şimdi göze çok hoş gelmeyebilir ama o senenin efsanesiydi herkes kabul etsin
Printable View
o yıllarda yapılan en iyi araçlardan bir tanesi emek harcanılmış bir araba opet draglarında bende görmüştüm o zamanın tuning rüzgarları o yönden esiyordu şimdi göze çok hoş gelmeyebilir ama o senenin efsanesiydi herkes kabul etsin
hala baktıgım zaman ulan ne güzel bir işçilik dedigim oluyor body olarak. 10 sene sonra cok daha prof arabalar yapılınca şu andaki 12-13 yaşındaki gençler de o zaman diceklerki lan msky gibi araba mı olur. bu her zaman böyle sürecek. idol olan emek verilen araçlara *** atmak her zaman cok kolay.bilmiyorlar tabi o zamanın şartlarını. lan arkadaş jantçıya girip 17 inç jant sordugumuz zaman bugunun parası ile 5 bin lira fiyat cekerlerdi o zamanlar siz neden bahsediyorsunuz ya ?
bu araca her zaman saygı duydum. motorlar bagımsız çalışıyor onu da biliyorum. şanzıman olayını nasıl çözdüler hep merak ettigim tek olay buydu işte.
sıyah crx neoldu mertcan kaan kurtulusun arabasıydı sanırım ızmırde ksk vtec le ne yururlerdı be en zevklı denemelerdı ozman mıllet o denemeyı ızlemek ıcın gelırdı:)
2004'de bile 17 jant arayıp adam gibi jant bulamamıştım
jantcılara gidip 17 isterseniz almak için ter dökmeniz lazım uymaz olmaz diye diretirlerdi :D merivanın orjinali 185/55/15 iken yanakları çok ince diye 195/65/15 jant öneren jantcılar yoğunluktaydı :)
tabi ozamanlar filtre son susturucu ile 50 hp alıyorduk :D
http://carphotos.cardomain.com/ride_...051_medium.jpg
evren sende vardı ama jant o yıllarda gayette guzel bır megandı :)
bende 2.jeneresyonunu yapacam :D
ne desem bilmiyorum o bos bos konusan arkadaslara. adam halla yapilamayani kac zman once siz daha motor kodunun ne oldugu bilmedigiz zaman yapmis. bos konusan arkadaslar madem bu isi kucumseyecek kadar bilgilisiniz birak 2 motor swaplamayi arabanin yagini degistirin tek basiniza. daha turkiyede bir ornegi olmayan halla parmakla gosterilecek tek proje twin engine crx. bi dusunun adam nasil bi proje yapmis ki 2 morotuda senkronize bicimde calistirmis hatta onu birak halla ismi duyulunca heycanlanilan msupra ile ayni piste yan yan cikmis. daha ne denir bilmiyorumki. bu zamanin apacileride sizsiniz o zaman . sozum bole bi projeye saygi gostermeyenlere yanils anlasilma olmasin ;)
Konu yanlış anlaşılmasın ama şahini olupta cms 40 takmayan varmıdır yada ahtapot jant?
17 takmıştım tam oturmamıstı mutluhandaki yarışmaya gelirken yolda 2 kez durup bijonları sıkmıştım :D Sen varmıydın burda ? 2001 idi herlade
http://img641.imageshack.us/img641/6742/catslvc.jpg