ya beyler bişi sorucam şimdi, niteliklerimiz var ya nereden mezun olduğumuz vs şimdi ben farklı nitelikteki bi yere başvursam puanda yada bir sonraki başvuruda kısıtlama oluyor mu?
körler sağırlar
abi tercihi aisten yapıyorsun ya.1. sıraya tercihini yazdın kaydet dedin 2. sıraya geçiyorsun.1. tercihinin niteliği senin alanınla uymuyorsa 2. tercihi sana açmıyormuş.dolayısıyla tercih te yapamıyorsun.denemedim ama kılavuzda bu şekilde yazıyor.
Arkadaşlar düz lisenin kodu kaç sevdiğim bir kardeşime lazım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
en fazla 1 2 dakika bekletip alıyo sisteme . Yani bana öyle olur. Tercih yaptım ben iki tane
nevşehir ve niğde. Bundan hemen sonra aralık içinde 2. bi atama olacak onu bekliyorumHerkese hayırlı olsun
1 kere girdi dahada girmiyor lanet olsun böyle sisteme adamlar tercihler uzatılmayacak diyor sistem pert
23 e kadar sıstem acık denıldı ama tercıhlerı yapıp kaydet denıldıkten snra kayıt oluo bugun bırısı dedı sadece kendı adyla cıktı alıcak sıstemden okadr . yınede herkeze hayırlısı olsun.
Sonuclar acıklanmış..Varmı aramızdan yerleşen istediği yere giden![]()
Sonucları bu kadar cabuk beklemiyodum acıkcası
![]()
Tutunamayanlardan biride benimHiç umut yoktu zaten ölesine girip denedim ya tutarsa diyerekten
![]()
Hayırlısı olsun herseyin..
ben tercih bile yapmadım.. 2günde açıklanan sonuçdan ne hayır gelcegı gibi dıdısının dıdısı gibi istedıklerını karşılayacak olsam zaten kpss ile işim olmazdı...
olan 35 lira sınav parasına oldu![]()
1 ayda açıklansa sıkıntı, 2 günde açıklansa sıkıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)