kanka bendekilerden biri erkek diğeri dişi sanırım çünkü biri daha iri ötekine göre ve küçük olan daha korkak paso saklanma modunda şero
no car no fakin fuel
kutuda değil de evin arka bahçesi var büyük oraya bi tünek koyam orda takılsın diyorum ama bakalım
no car no fakin fuel
sende şans yok olsa bu kadar aramaya ben jaguar yavrusu bulurdum![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
kanka yarın ayrılcaklar zaten de bunlar ne kadar evcilleşebiliyor ya ben hala her baktığımda tırsıom her an dalacakmış gibi duruyo
no car no fakin fuel
Yalnız bu sitede muhteşem fotoğraflar var capslikTRAKUS Trkiye'nin Anonim Kular - Kular Ku trleri Detayl bilgiler
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Valla artık dayanamıyorum gece yürüyüşlere çıkıyorum olur da bulursam diyeAğaçlık ve fare olabilecek yerlerde gezinecem yakında ama köpek sürüsüne denk gelirsem vay halime
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
gece uykudan uyandığımda filan karşımda durduğunu düşünemiyorum Görkem nasıl sevionz olm bu hayvanları...
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
gece bunla yatmak gibi bir hata yapmayında solucan sanmasın sonra makinayı![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
çok tatlılarmış da hiç yuvasını aradınız mı ? belki yakın biryerlerden düşmüştür. yazık günah kendi ortamına bırakmak en doğrusu. Bulunamadıysada alıştırıp salmak lazım. bence evde beslenecek hayvanlar değil bunlar.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)