Astralar ,jettalar , guillettalar 40 50 liraydıda (dizel) corsa mı pahalı geldi ? sıfır araca verilir bu rakam
EVET
HAYIR
Astralar ,jettalar , guillettalar 40 50 liraydıda (dizel) corsa mı pahalı geldi ? sıfır araca verilir bu rakam
Livestrong
arkadaşlar beni anlamayanlar var halen.Benim demek istediğim 32 bin gidip 3 4 yasındaki 70 80 bindeki opel astraya vericeğime bakımıyla uğaşıcağıma uste 3 4 bin daha koyup düşük segment ama sıfır araba alirim 6 7 sene kullanırım ALLAH izin verirse.umarım anlaşılmıstır demek istediğim.
Abi onu bende anlayamıyorum, kuzenime İbiza aldık,
hız sabitleme, park sensörü, ıvır zıvır bir sürü şey var,
arka camlar otomatik değil, garip bi durum
bu arada ibiza demişken, 1.2 TSI düşünmez misin?
fiyat listesi >> 2012 FİYAT LİSTESİ | Seat Türkiye
benzinli ama 1.2ler ilgimi çekiyor![]()
biz seni anladıkda sen zaten kafanda çözümlemeni yapmışsın niye hala alınırmı diye konu açıyorsunki ağzınla diyorsun 3-4 yaşındaki araca o parayı vericeğime daha düşük ama sıfır bir araç alırım diyorsun sen kafanda olayı bitirmişsin zaten. hayırlı olsun şimdiden corsan..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Valla verilmez.
Neden dersen. Afedersin döt kadar 1,3 motorlu basınca yürümeyen
ortalama standartlarda bir araç alacağına
Lpg ye karşı değilsen lpgli ne bileyim git E8 paketli 2004-2005 model E46 kasa 316 veya 318 al bindiğin aracın bir ağırlığı olsun.
Ya bence illaki sıfır istiyorsunuz sanırım 1-2 bin tl daha yukarıya çıkıp polo alın polo her zaman daha iyidir araç olarakta daha güncel corsaların kasasının değişmesine çok kalmadı bunuda düşünmenizi öneririm![]()
niye tüplü 3.16 lar çok mu iyi yürüyor ? yazılımlı corsayla kafa kafaya giderler...arkadaş uzun yıllar sorunsuz kullanayım az yaksın , kafam rahat olsun sıfır araba alacam diyor , 8 yaşında başa bela tüplü bmw al , ağırlığın olsun gibi ilginç ilginç önermeler geliyor bende buna şaşırıyorum asıl...
bence hiç gerek yok öyle bir araba için servet ödemeye, birkaç yıl eski model olsun daha donanımlı ve kalıplı araçlara bakın derim
CAN CEYLAN
207 urban diye bi arac aldı arkadasım o rakamlara esp si standart en azından donanımı da fena degildi yakıt filanda güzel düşünülebilir bence.
valide'ye almıstık sattık, bu seri gercekten cok kullanıssız.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Şaka mı bu ? Fiyata bak. 1.3 dizel ki vergi derdi yok, otomatik vites bile değil. Enjoy paketi bırak alete kaçak kat çıksalar o para etmez. 36.500 lira hiç de düşük bi ücret değil.
sıfır takıntın yoksa 2.el az km olup aynı paraya +donanım bakmak daha mantıklı.
ama genel olarak 36.5 e dizel corsa alınabılır bence.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Sıfır araç almak zorunda değilsen o fiyata çok temiz araçlar bulursun.
Fiyat Listesi | Mitsubishi
burada lancer ın,colt un fiyatları var bunlara da bak istersen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)