https://www.subaru.com/shopping-tools/contact-us.html
ya da nasiocta konu ac ugur abi, bu tarz bi sikayeti nereye bildirebilirim diye..
Printable View
https://www.subaru.com/shopping-tools/contact-us.html
ya da nasiocta konu ac ugur abi, bu tarz bi sikayeti nereye bildirebilirim diye..
müdür dahil bir şebeke var sanırım orda
Ayrica erencim bu contact us bugun buldum ama state alani sadece amerika eyaletlerini icerdiginden buraya mail atmak dogru olurmu diye tereddutte kaldim. lakin nasioctan ciddi yardim alirim diye dusunuyorum :)
Abi super fikir. yeter yillardir bu kotu yonetimden cektigimiz. bi de bayraktar subarun %10 ortagi. akil almiyor yaa.
Yüzsüzlük hatsafada :( Geçmiş olsun umarım en kısa sürede dava açıp gereken cezayı almalarını sağlarsınız
Fuji Heavy Industries Ltd. > CSR / Environment > CSR | Everything We Do Is for Our Customers
international numarayı arayabilirsin.
maslakta milletin pesinde sıra oldugu hırsız bir minici var. o aractan alır, ona takar falan. neyse..
adamların sana karsı tutumuna da ayrı uyuz oldum. dag basımı burası ya. giderken cuzdanı falan da kollamak lazım.
okurken ben sinirlendim allah mufaza başıma gelse kontolü kayıp ederim geçmiş olsun
geçmiş olsun nereye gidiyor bizim vatandaşımız böyle? Türk milleti çalışkandır, zekidir, merttir sözleri tarih oldu...
izmir satışda arkadaşım var ona yazdım haberınız olsun rezil oluyorsunuz diye belki sesleri cıkar biraz tekrar geçmiş olsun
Şikayet , dava ne gerekiyorsa yapın, belalarını bulsunlar. Geçmiş olsun size de.
yerka da aynı boklarından gitti gitti de balık baştan kokar hepsi aynı bunların
bu nasıl iş ya... okurken sinir oldum :S
geçmiş olsun. ama peşini bırakmayın kesinlikle.
ve kaskosu olan kişilere bir önerim olacak aracların yetkili servislerini değilde buyuk özel servisleri tercih edin derim.
Murat link icin tesekkur ederim.
arkadaslar fujiyi aradim uzun bir gorusmenin ardindan mr kokobawachi isimli sevgili japon kardesim saskinlik icinde kaldi ve benden bir yqzi istedi. Size konu ile ilgili olarak ben degil, subaru Turkiye donus yapacak dedi.adam inanilmaz ilgilendi.
ben bu isi cozeyim kokobawachi ye genel olarak katilmak isteyen her subaru kullanan veya kullanmis ilan herkesi organize ederek icinde bulundugumuz durumu anlatip sikayet edelim diyorum.