satmam ki :):):)
Printable View
Bu da yan sanayi parcalarla is yapmadigini idda eden servise ispat olarak elimdeki evrak.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
http://img338.imageshack.us/img338/2...iaracinmas.jpg
Kıçıkırık panjura,kornaya mı kalmışlar vay anasını beya
Benimde başıma benzer bir olay gelmişti, 1999 Yılında Suzuki Samurai marka aracımı Antalya da bulunan Şampiyon Suzuki Servisine Şanzıman arızası yüzünden bırakmıştım, aracı yapamadılar ve bunun üzerine bende aracı teslim ettiğimden beter halde geri almıştım.
Kendi Ustama aracı götürdüğüm zaman Ustanın olaydan 2 Hafta önce taktığı Orjinal Baskı balata çalınmış yerine Murat 124 Baskı balatası takılmıştı, o zaman kendm 30 TL para vermiştim baskı balataya Murat 124 ise 5-10 TL gibi bir fiyata satılıyordu.
Allah Hırsız Servise düşürmesin.
malesef subaru dedinmi yetkili servisten uzak durcan istisnalar vadır tabide
arkadaşlar söylediklerimi sakın yanlış anlamayın ben subaru ve honda marka araçlara servis hizmeti veriyorum gelin iş yaptırın demiyorum illa ama her konuda yardımcı olurum fikir fiyat alabilirsiniz yetkili servislerle içli dışlıyım durumları içler acısı parçayı piyasadan topluyorlar sizin bilmediğiniz görmediğiniz çok şeyler var
maıl at sıkayet et benım aracımı bakıma almadılar dıye tatıl olayımı ıptal edıp almanyaya vw fabrıkasına sıkayette bulundum adamlar ordan tr dekı araca sahıp cıktılar ve o servıse cok yuklu bır meblada ceza kestıler yanı sen ugrasırsan adamlara goz dagı verırsen adamlar korkar ben yaptım sende yap oyle bedava kımsenın malına cokemezler
Uğur abi son durum nedir erhangi bir gelişme oldu mu ? Etim ne budum ne ama yapabileceğim bir şey olursa biliyorsun eski subaruculardanız :)
hah işte işin içinde karamanlılar gibi lanet bir servis daha varmış.... adamlar yağ filtresini bile yan sanayi kullanıyor daha ne olsun!!!
bundan tam 4 yıl önce aracım kol çıkarıp blok patlatmıştı, eskişehirde aracı karamanlara çektirdik japonyadan içi dolu blok geldi vs vs araç yapıldı bitti... derken araç servisten çıktıktan tam 30bin km sonra traktör gibi çalışmaya başladı, meğer süpap ayarı bozulmuş... ulan arabayı yaptıralı 30bin km oldu o güne kadarda hiç lpg takılmadı bu ne iş? neyse servise gittim milyon çe.işt tarane okudular, yok aldığınız yakıttandır yok şundandır yok bundandır vs vs vs lanet olsun deyip 800yl ödeyeyer takrardan arabaya süpap ayarı yaptık, araba çıktı halen daha traktör gibi çalışıyor hiçbirşey değişmemiş!!! bu ne hal dedim... cevap: normal bu araç böyle çalışır... ya arkadar 9 yaşımdan beri tapasinde olduğum arabayı bana öğretme nedemek böyle çalışır!!!! yine milyon kez lanet ederek busefer soluğu istanbulda cadde motorda aldım. aracı kontrol ettridim ve evet süpaplar halen daha ayarsız.... tabi salaklık bende ilk seferinde baytur'u aramadım 2. seferde dank etti kafaya... bayturu aradım, sizin yetki verdiğiniz karamanlar isimli servis benim aracıma motor topladı 30bin km sonra süpaplar bozuldu, parasını verdim ve yaptırdım halen daha sorunum çözülmedi... neyse hatayı kabul edip motorumu ücretsiz olarak indirdiler ve kapakları açtılar, gördükki süpaplar eğikmiş... ulan okadar motor indirip kapak açıyorsunuz insan kapağı ssüpapları hiçmi kontrol etmez!!!! süpap ayarı için ilk başta verdiğim 800 tl yandı gitti, 2. sferde süpaplar hariç bütün masraflar baytur tarafından eskşehir karanamlara ödetildi.... buda benim başımdan geçen kötü bir subaru servis macerasıdır...
Yigit bu karamanlilar yetkili servis mi? Ozel servis mi ?
subarunuzu yaptıracağınız yer için birkaç kişiden referans alın yoksa parayla bile düzeltemiyorlar sonra