Iyi yapmissin abi.
Printable View
Marka olarak kalitesi ispatlı olmasına rağmen sırf Türkiye'de ki bu servis tutumu yüzünden soğuğum bu markaya, yazık günah vallahi..
geçmiş olsun abi.Subaru-global hazır konuya değinmişken parça ve işçilik fiyatlarından bahsetmek lazım.
Geçmiş olsun. Yine iyi dayanmışsınız.
tam bir gerizekalı bu bayraktar böyle reziillik olamaz çok komik duruma düşmüşler bence
böyle gerizekalılara dist.lük verirlerse olcağı bu subaru biraz daha yüklensin TR ye
aptal aptal kırılan arabalara egzos taktınız ondan kırıldı dimi diye araştırmaya gelceklerine böyle rezil konulara bi çözüm bulsunlar mallar
Elinizdeki sağlam kaynakları (fotolar, olayı gören vs...) kullanıp dava açmakta fayda var. Adamlar göz göre göre hırsızlık ve sahtekarlık yapıyorlar anlattığınıza göre. Kesinlikle peşini bırakmayın zindan edin bu dünyayı onlara.
Geçmiş olsun tekrar...
Abi çok geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum... Görüşmüşken Burak' ın dediği gibi bir çok konuya da değinilse iyi olur. Subaru böyle rezilliği hakedecek bir marka değil. Artık ben bıktım palio farlı legacy görmekten...
bu yuzden subaru mu yetkılı servıse gondermıyorum..... baytur zaten ısını ıyı yapmayan bır kurulus.. parca desen yok pahalı getırtemıyorlar.... en guzelımı ıslerımı ben halledıyorum.. goturmeyın arkadaslar araclarınızı yetkılı servıse... guvendıgınız usalar ıle calısın
subaru gibi özel bir aracın bu adamların elinde olması gerçekten üzücü..
yazıkk..
bak ıste en dogru soz. subaru dogus gurubunun elıne gecse varya bu ulke de cok satar.... pazarlamasını ayrı servısını ayrı yapıyorlar.. yaptıkları showlarda cabası... formula 1 pısttınde test edıyorsun aracları... baytur kılını kıpırdatmıyor.. satarken sorun yok ama aldıktan sonra delısın arkadas nasıl bır dusunce tarzı bu
Butun bunlara ek olarak bircok sehirde servis yok. olanlarda citroen serwisinin icinde subaruya bakiyor.
burda benim gördüğüm yaklaşık 10 tane subaru var.10 tane için servis açılmaz derler tamam ama adam kalkıyor 50-60 km yol gidiyor yetkili servise yol masrafı ayrı,citroen ustaları ayrı,parça fiyatları ayrı.İyiki adam gibi özel servisler var yoksa halimiz duman.hadi yeni subarular bir nebze daha şanslı bizim gibi eski kullanıcılara resmen arabayı çöpe atın muamelesi yapılıyor. ön arka far takımı arabanın fiyatının yarısı :D
Fuji ile bu sqbah tekrar konustum. benden bi yazi istedile. yaziyu gonderdiktn takribn 40 dak sonra ceptn bana geri donduler. subaru tr ye konuyu aktarmispar ve bana doneceklermis :)))
Yasasin japon disiplini.:)
Yok kanka, tek kapi GC RS25 isticem:)
subaru ee kaka ı love honda ahahahaa :D
bu arada GC RS 25 e 50 lira çalışır :D
Büyük geçmiş olsun.